Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

K tomuto filmu som sa dostal pomerne neskoro...Moja chyba. Najprv som si myslel: Velka reklama, James Cameron, najdrahsi film.... proste som si myslel, ze to bude dalsia umelo nafuknuta bublina, ktora ma prilakat viac ludi do kina. Mylil som sa ! Ked som prvý krat videl Avatar, bol som uneseny, podla mna vinikajuci, do detailu prepracovany film so skvelym obsadenim, zasadeny do uzasneho prostredia Pandory. Film som uz videl asi 6x cely a stale ma neomrzel :) Vrelo odporucam.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Moja najobľúbenejšia česká komédia. Hlášky ala "Marshal Malinovskyj", "Brašule", "Bolševikovi dávam rok, maximálne tak dva roky" a asi milion dalšich sa stali legendárne. Sú skvelé, vtipné a trefné. Herecké obsadenie vyrovnané, skvelý Donutil, Polívka. Jediný film ktorý by som vedel ohodnotit rovnako a ktorý mám taktiež veľmi rád je Vesnička má středisková.

Rýchlo a zbesilo

Rýchlo a zbesilo (2001)

Na tento film som išiel spočiatku z nudy. Bol som s rodinou na chalupe v jednej malej dedine, ktorá má aj kino. Nemal som čo robiť, tak som si povedal, že skočím do kina a pozriem sa, čo tam dávajú. A dávali dáky film s názvom "Rýchlo a zbesilo". Vravím si uvidíme. Sadnem si do sedacky, z ktorej ma asi po 10 minútach bolel zadok, ale to nevadí. Film ma veľmi rýchlo zaujal a dovolím si tvrdiť, že patrí moje najobľúbenejšie. Keďže mám veľmi rád rýchle auta, Diesela a Paula Walkera, užíval som si každú nahá§ašku a celý dej. S napätím som sedel do konca filmu a bol som z neho unesený. Je to možno aj tým, že som vtedy mal len 15 rokov a takéto filmy ma veľmi bavili, ale dodnes mi z neho zostal skvelý pocit a vždy si ho rád pozriem. Dávam *****.