Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (3)

Rituál

Rituál (2011)

Mladý kňaz Michael (Colin O'Donoghue), ktorý má pochybnosti o svojej viere, bol vyslaný do Ríma, aby sa zúčastnil kurzu rituálneho exorcizmu. Nenachádza v tom zmysel, preto ho pošlú za otcom Lucasom (Anthony Hopkins), exorcistom s podivuhodnými metódami. Sprevádza ho všetkými prípadmi, ktoré rieši.
Michaelovi, pohrúženému do tohto tajomstva, zomiera otec. A keďže zlý démon si rád hľadá obete v ich ťažkých chvíľach, tak i jemu podľahne otec Lucas a Michael je pokúšaný.

Rituál

Rituál (2011)

Mladý kňaz pochybuje o svojej viere, a tak sa pokúsi prerušiť štúdiá. Preto ho učiteľ pošle na kurz exorcizmu do Vatikánu. Rozhodne sa ísť, no pristupuje k tomu odmietavo. Keď ho pošlú za expertom medzi exorcistami, otcom Lucasom, ktorý má veľmi netypické metódy, ukáže sa, že viera je potrebná a treba veriť...

Ako dvoriť Alex

Ako dvoriť Alex (2006) (seriál)

Pôvabná a energická blondínka Alex Roseová (Jenna Elfman) je úspešná - a stále slobodná - advokátka, ktorá pracuje spolu so svojím svojráznym otcom Billom (Dabney Coleman) v rodinnej právnickej kancelárii. Hoci v pracovnej oblasti slávi Alex jeden úspech za druhým, jej súkromie až tak ružovo nevyzerá - skôr naopak, s randením má naozaj vážne problémy! Nepochybne i preto, že lásku hľadá v jednom z najväčších veľkomiest sveta, kde je pomerne veľká pravdepodobnosť, že narazíte na stovku skutočných žabiakov, kým pobozkáte zakliateho princa a získate tým jeho nehynúcu lásku až do smrti.
Alexin otec by bol najradšej, keby sa zamilovala do skvelého právnika a kolegu Stephena (Josh Stamberg), ktorý je do nej už dlhší čas beznádejne zamilovaný, konečne sa usadila a založila si rodinu. Ibaže Alex sa viac páči charizmatický majiteľ baru Scott (Josh Randall), ktorý jej otcovi vôbec nie je pochuti – a navyše sa v otázkach lásky radšej spolieha na rady svojej tak trochu strelenej asistentky Molly (Jillian Bach) a nemenej trafeného britského suseda Juliana (Hugh Bonneville)!

Reklama