Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Fantasy

Recenzie (10)

plagát

Ink (2009) 

Zatiaľ najlepší film, aký som tento rok videl. Je to dôkaz, že originálna myšlienka a originálne spracovanie nepotrebujú známych hercov

plagát

U mě dobrý (2008) 

Veľmi slabé, poooooomalééééé a núúúúúdnéééé. Komédia to rozhodne nie je. Ani neviem čo to vlastne bolo, len viem, že to bolo slabé.

plagát

Bronson (2008) 

Zámerom filmu asi nebolo pokúsiť sa vysvetliť správanie toho človeka, ak áno, tak mi to totálne ušlo. Dej len mapuje jeho životné etapy, takže mi to prišlo dosť plytké. Stále som čakal na nejaké (akékoľvek) vysvetlenie jeho pohnútok a nič neprišlo (zneužívanie v rannom veku matkou, otcom, ..... kýmkoľvek) a nedočkal som sa. Celá pointa bola asi v prvej vete filmu - vždy chcel byť slávny a povedal si, že najrýchlejšia cesta ku sláve je byť supermagorom. Vďaka režisérovi sa stal aspoň známym, keď už nie slávnym. Vizuálne film nemal chybu.

plagát

Pochybnosti (2008) 

Ak mala Maryl Streep nejaké pochybnosti, tak jej radím aby sa ich čím skôr zbavila. To, že cirkev - zvlášť tá pápežská je prerastená pedofilmi a inými úchylmi je nad všetky pochybnosti. A to, že niektorí z tých pedofilov si nahovárajú, že ide o čistú lásku k deťom na tom nič nemení. Len blázon by zveril svoje dieťa týmto pedofilom, ktorí sú za svoje zvrhlosti pravidelne odmeňovaní preložením do iných farností, kde sa môžu ukájať znovu a znovu. Inak film lepší ako som čakal, len mi tam niečo chýbalo ... už viem - na záver strohé štatistické zverejnenie počtu prípadov zneužívania, ktoré prenikli na verejnosť, čo je len vrchol ľadovca. Takže už žiadne pochybnosti.

plagát

Vyhazovači (2008) 

Nazvať tento film gangsterkou je asi silný výraz. Ostaňme radšej pri označení krimi. Začiatok sľubný, ďalší dej slabší, na záver prekvapenie. Výsledok: pozrieť sa to dalo ale to je všetko. Gangsterka sa u mňa nekonala a už vôbec nie "skvelá".

plagát

Austrália (2008) 

Ten film sa mi celkom páčil. Na začiatku sme sa zasmiali, potom sme si užili akciu a nakoniec sme to ukončili romantikou. Koniec filmu som zažil trikrát, dvakrát som sa mylne domnieval, že už končíme ale režisér ma vyviedol z omylu. Hugh Jackman ako vždy nesklamal.

plagát

Bratia z donútenia (2008) odpad!

Dvaja štyridsiatnici sa hrajú na dvoch 6 ročných chlapcov, pričom IQ majú tak na 3 ročných. Dosť nepodarený nápad , ale keď to už niekoho napadlo, tak si mal dať aspoň tú námahu a vymyslieť vtipný scenár. Tu sa ale o nejakom humore nedá hovoriť - trápne správanie dvoch blbov, za ktorých som sa ja sám cítil trápne sa humorom nazvať nedá. Je to zábava pre IV. cenovú skupinu. Nedalo sa to ani dopozerať.

plagát

Asterix a Olympijské hry (2008) odpad!

No tak ľudia, čakal som málo a nedostal som nič. Absolútne bez nápadov a so stupidným scenárom. O humore nemôže byť ani reč. Ani sa to nedalo dopozerať.

plagát

Gran Torino (2008) 

Clinta mám rád, hlavne ako režiséra ale taká dávka sentimentu je na mňa priveľa. Pre mňa mierne sklamanie.

plagát

Výmena (2008) 

Tak konečne, Angelinu som doteraz nemal v láske ale konečne prerazila. Ešte vyššie hodnotím réžiu Clinta Eastwooda. Film má vynikajúcu atmosféru a pre mňa za poslednú dobu jeden z najlepších filmov. Takže u mňa Oscar pre Clinta.