Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Pán prsteňov: Návrat kráľa

Pán prsteňov: Návrat kráľa (2003)

Keď som prvý krát išiel na Spoločenstvo prsteňa poriadne som ani nevedel o čom to bude. Knižnú predlohu som nepoznal a meno režiséra bolo pre mňa ešte väčšou neznámou. Približne o dva roky neskôr som sa nevedel dočkať premiéry Návratu kráľa. Mal som vtedy 15 rokov a s úžasom som hltal každé slovo, každú scénku. Návrat kráľa bol prvý film na ktorý som išiel dva krát do kina. DVD som videl nespočetne veľa krát a stále mám rovnaké pocity pri jeho sledovaní aké som mal, keď som ho videl prvý krát. Už viac ako 6 rokov je Návrat kráľa pre mňa film číslo 1 a som naozaj zvedavý či niekedy zmením svoj názor.

Braindead - Živí mŕtvi

Braindead - Živí mŕtvi (1992)

Bláznivý, slizký, úchylný atď...Ako ináč opísať film pri ktorom mi je niekedy na zvracanie, niekedy mám pocit, že sa zadusím od smiechu, no väčšinou je to spojenie týchto pocitov :D . P. Jackson ukázal, že vo výnimočných prípadoch aj násilie páchané na (zombie) deťoch môže neuveriteľná sranda...

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Toto je jeden z tých filmov na, ktoré sa dokážem stále a stále pozerať. Ch. Nolan tu využíva svoj typický spôsob rozprávania príbehu. V jednoduchosti je krása – tak toto pri filme The Prestige neplatí. A práve preto ho tak mám rád.