Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Thriller

Obsahy (45)

Detailní záběr

Detailní záběr (1989) (TV film)

Asistentka okresného prokurátora sa vydáva do nebezpečného podsvetia, aby pomohla objasniť vraždu luxusnej prostitútky. Čoskoro sa dopátra k niekoľkým videokazetám s pornografickým obsahom, ktoré obeť zrejme vytvorila za účelom vydierať významné osobnosti verejného a obchodného života.

Tanečnice smrti

Tanečnice smrti (1991)

Dnešná noc bude iná než tie ostatné. Počas tejto noci vystúpi Sheena, najlepšia exotická tanečnica v meste.
Nikto sa nepýta, odkiaľ prišla, všetkým stačí len pohľad na jej tancujúce telo. Teda dovtedy, kým sa nezačne zabíjanie... Sheena tu totiž nie je preto, aby tancovala, ale prišla sa pomstiť. A pred jej pomstou nikto neutečie.

Cop-out

Cop-out (1991)

Keď detektíva Thomasa Vanelliho zatvoria za vraždu starostovho syna, novinári ho odsúdia a polícia odvrhne. Jediná osoba ktorá mu môže pomôcť, je jeho brat, detektív Robert Vanelli. Robert opúšťa políciu a nič ho nemôže zastaviť pri prenasledovaní skutočných vrahov. Spolu s prekrásnou a sexy advokátkou odhalí korupciu a špinu v celom meste.
Robert sa púšťa do boja s vládnou garnitúrou, gangstrami, priekupníkmi so zbraňami a zvádza neľútostný boj nielen preto, aby oslobodil Thomasa, ale aj aby zachránil mesto a seba samého.

Štvanci

Štvanci (1986)

Darylove (Anthony Michael Hall) prázdniny v Los Angeles sa začínajú brutálnou vraždou jeho brata a jeho švagrinej. A to všetko preto, lebo Daryl si na letisku vzal nesprávnu tašku plnú heroínu v hodnote niekoľkých miliónov dolárov. Teraz ho pre vraždu hľadá polícia a priekupník, ktorý chce svoj tovar späť. V sprievode mladej herečky se snaží prežiť a dokázať svoju nevinu.

Noční vize

Noční vize (1987)

Andy komunikuje so svojím počítačom, ktorý mu oznamuje neuveriteľné, ale neskôr overené správy o vraždách, ktoré sa len majú stať. Dostáva sa tak do konfliktu s neznámym nepriateľom, ktorého musí zdolať skôr, než sa aj pre neho naplní hrozba smrti.

Night Visitor

Night Visitor (1989)

Život Billa Coltona, notorického klamára v tínedžerskom veku, sa ocitne v ohrození potom, čo sa pokúsi presvedčiť políciu, že jeho najneobľúbenejší učiteľ je satanista so záľubou v mučení a vraždení prostitútok. Billymu nikto neverí, preto sa obráti s prosbou o pomoc na bývalého policajta, niekdajšieho partnera svojho zosnulého otca.

Lethal Pursuit

Lethal Pursuit (1988)

Country speváčka Debra J. sa po návrate do svojho rodného mesta stane terčom svojho psychopatického ex-priateľa Warrena, ktorý sa neštíti vraždy ani znásilnenia. Jeho chorobná žiarlivosť medzi nimi vedie k rozpútaniu smrtiacej hry na mačku a myš.

Mystická síla

Mystická síla (1984)

Jeho meno je Destacyl. Diabol prebývajúci v malej kamennej soške aztéckeho pôvodu, starej tisíce rokov. Teraz si našiel cestu k mnohým ľuďom v Los Angeles, vrátane bulvárnej reportérky Sandy a mladej kvázi-spiritualistky Julie.
Soška obsahuje veľkú moc a ten, kto ju vlastní, ju môže ovládať. Nemôže ju však kontrolovať bez toho, aby sám nepodľahol zlu.

Lady Stay Dead

Lady Stay Dead (1981)

Herečka a speváčka Marie Coleby žije v luxusnej vile na opustenej pláži. Jej záhradník, osamelý a plachý muž Gordon Mason je do nej tajne zamilovaný. Keďže však u ženy z vyššej spoločnosti nemá šancu uspieť, rozhodne sa pre zúfalý čin. Marie sa stáva rukojemníkom vo vlastnom dome, kde ju čaká brutálne znásilnenie a smrť. Do vily sa následne sťahuje jej sestra Jenny, ktorá má byť ďalšou Gordonovou obeťou. Jenny sa ale tak ľahko nevzdáva...

Riverbend

Riverbend (1990)

Černošská časť obyvateľstva Riverbendu, mestečka v Georgii na juhu Spojených štátov, trpí pod krutovládou miestneho šerifa, ktorý beztrestne vraždí a znásilňuje čiernych obyvateľov. Situácia sa zmení až príchodom Quintona, Tomyho a Berta. Títo traja muži utiekli z Vietnamu, pretože mali byť súdení pre odmietnutie rozkazu (hromadnej vraždy).

Příběh čarodějnice

Příběh čarodějnice (1989)

Newyorské siroty Ed a jeho sestra Carol sa s partiou priateľov vyberú na výlet do vidieckeho domu na juhu Spojených štátov, ktorý zdedili po svojich nebohých rodičoch. Netušia, že cestujú rovno do pekla, pretože v dome sídli duch zlej čarodejnice. Konkrétne sa jedná o Helenu, ktorá tam žila v tridsiatych rokoch ako vychovávateľka malej Rachel. Potom, čo zviedla mladého kňaza, bola za čarodejníctvo upálená na hranici. Pred smrťou však stihla vyriesť hroznú kliatbu. Kliatbu, ktorá trvá dodnes...

Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků

Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (1991) (TV film)

Linda Fletcherová dohliada na stavbu prestížnej japonsko-americkej elektrárne. Počas jej slávnostného otvorenia na Zem dopadne spŕška meteoritov a s ňou aj neznáma forma života. Nastáva chaos, ľudia a zvieratá umierajú strašnou smrťou. Linda spolu so šerifom Tomom musia zastaviť niečo, čo nie je z tohto sveta.

Šokující návrat

Šokující návrat (1984)

Obyčajný vojak Frankie je nasadený do prvej línie vo vojne vo Vietname, kde zažíva neznesiteľné traumy. Tieto hrôzy a ďalšie osobné tragédie ovládnu jeho dušu natoľko, že nezvláda vlastný život a zažíva rovnakú vojnu aj v amerických uliciach.

Tunely

Tunely (1989)

Dve novinárky, Pam a Sharon, narazia na tunely v podzemí mesta. Pri prieskume zistia, že časť z nich je zrekonštruovaná a slúži ako väzenie. Počas reportáže odhalia gang únoscov a uvedomia si, že obchod s ľuďmi existuje aj dnes. Obe reportérky padnú do zajatia a zisťujú šokujúcu pravdu: V tuneloch nič dobré nestretneš.

Věc z nitra Země

Věc z nitra Země (1981) (TV film)

Počas práce na ropnej plošine blízko Antarktídy vytiahne posádka spolu s ropou aj zárodky neznámeho organizmu, ktorý nepochádza z nášho sveta. Keď sa zárodok vyvinie v dospelú príšeru so schopnosťou vplývať na myšlienky niektorých ľudí, pre posádku ropnej plošiny sa začína boj o prežitie.

Bostonský vrah

Bostonský vrah (1981)

Celý Boston sa chveje od strachu, pretože v meste vyčíňa sériový vrah. Jedná sa o zabijaka na motorke, ktorý svojim obetiam nekompromisne odtína hlavy. Polícia je bezradná, podarí sa jej zistiť iba to, že všetky obete chodili na tu istú školu a boli milenkami svojho profesora. Vrážd pribúda a poručík Austin musí konať, kým nebude neskoro.

Krchov

Krchov (1991)

Alley Cates je médium. Jej nezvyčajná schopnosť pomáha polícii riešiť rad kriminálnych prípadov. Vízia zavraždených detí ju dovedie na pokraj zúfalstva, dostane sa do depresie a schováva sa vo svojom dome.
Jedného dňa ju neohlásene navštívi starý kamarát, detektív Jersey Callum, ktorý Alley žiada o pomoc pri riešení ďalšieho mrazivého prípadu. Tentoraz ide o prípad pomerne nezvyčajný, pretože pitva troch neidentifikovaných deti ukázala, že boli kŕmené ľudským mäsom. Hlavný podozrivý je pán Chen, ktorý ale hovorí, že sa nejedná o deti, ale o démonov, ktorí roky prenasledujú jeho rodinu. Upozorňuje, že ukončenie pravidelného zásobovania ľudským mäsom démonov riadne rozzúri, čo bude mať katastrofálne následky.
Ako sa čoskoro ukáže, pán Chen nie je blázon a jeho slová sú pravdivé. Hladné deti sa prebudia a začne sa krvavý lov. Márnica sa tak mení na doslova pekelnú pevnosť, z ktorej sa je takmer nemožné dostať sa živý.

Kořeny zla

Kořeny zla (1992)

"Špinavý" thriller zo zákulisia nočných striptízových barov.
Detektív Jake Osbourne (Alex Cord) a jeho krásna partnerka Brenda Murphy (Jillian Kesner) sú na stope perverzného brutálneho vraha, ktorý sa zameriava na prostitútky a striptérky. S každou novou stopou sa však obaja policajti ocitajú vo väčšom nebezpečenstve, ktoré čoskoro nadobúda smrteľný rozmer.

Neon Maniacs

Neon Maniacs (1986)

Skupina tínedžerov zo San Francisca objaví hniezdo monštier sídliacich pod mostom Golden Gate. Snažia sa informovať úrady, ale nikto im neverí. Natália, ktorá jediná prežila útok monštier, sa aj spolu s dvoma priateľmi rozhodne záhadné tvory poraziť.

Curse II: The Bite

Curse II: The Bite (1989)

Clark je pohryznutý rádioaktívnym hadom. Čoskoro po incidente sa jeho ruka premení na hlavu hada, ktorá útočí na každého, kto sa k nemu priblíži. Aj zvyšok Clarkovho tela je plný hadov. Teraz musí urobiť všetko, aby zachránil seba a neublížil ostatným.

Reklama