Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina tínedžerov zo San Francisca objaví hniezdo monštier sídliacich pod mostom Golden Gate. Snažia sa informovať úrady, ale nikto im neverí. Natália, ktorá jediná prežila útok monštier, sa aj spolu s dvoma priateľmi rozhodne záhadné tvory poraziť. (helljahve)

Recenzie (19)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo béčko jako kráva. Neon Maniacs si mě nezískali. Bez atmosféry a téměř bez akce a tudíž téměř bez krve. Komedie ? Asi jo, ale hodně špatná. Ten zelenej jednookej mutant byl vyloženě trapnej. Ostatní masky, ale na rok vzniku celkem ušly. To je asi taky jediný pozitivum filmu. Což je zatraceně málo. Kdo chce vidět povedenou práci maskérů a rozhodně lepší příběh doporučuju film " Nightbreed ". ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Správne trashovitá hororová komédia nezaťažujúca diváka ani niektorými základnými vysvetleniami, ktoré by objasnili vznik, existenciu a účel pekelnej zombie armády tzv. neon-maniakov – krvilačných beštii prežívajúcich v San Franciscu pod mostom Golden Gate ako bezdomovci. Proste tu sú, či sa to niekomu páči alebo nie. Prepracované charaktery neon-maniakov – každý z nich má inú smrtiacu schopnosť a kostým podobne ako komixový super hrdinovia, sa v príbuzných lacných béčkach pre zábavu len tak nevidia. Preto mi príde dosť pravdepodobné, že autor scenára k filmu Mark Patrick Carducci sa musel ohľadne neon-maniakov silne inšpirovať práve komixami a podobnou literatúrou, ktorú spojil s trashovou komédiou THE TOXIC AVENGER (1985) Lloyda Kaufmana. Pestrá horda nočných zabijakov terorizujúca sanfranciskú mládež pozostáva z postáv ako napríklad – Samuraj, Jastrabí šíp, Opičí muž, Sekera, Indián, Hrdlorez, Patológ, Žoldnier, Motorkár, Elektro, Popravca, ...a iných slizkých parchantov, na ktorých tradičné postupy eliminácie proste neplatia. Mladá študentka Natalie užívajúca si zábavy so svojimi priateľmi v parku neďaleko mosta Golden Gate pochopí, že ak chce prežiť, nepostačí jej spoliehať sa na miestnu nečinnú políciu. Odvrátenie noc čo noc neutíchajúcej hrozby preto leží na pleciach Natalie a jej kamarátov. ### “Neon Maniaci“ Josepha Mangineho sa distribuovali na Filipínach pod anglickým alternatívnym názvom “Evil Dead Warriors“ čím sa sledovalo žánrovo nadviazať na horor Sama Raimiho THE EVIL DEAD (1981). Tieto tituly nemajú prakticky ale nič spoločné. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Celkem bizarní pokus o horor alá 80 odlehčený léta. Jediné co prakticky funguje jsou masky, které jsou více než povedené, ale zase jsou málo využité. Neustále vidíme šéfa hajzlů a nějakého chlupatého týpka. Na ostaní se moc prostor nedal. Humor zde nefunguje vůbec, gore či vraždy téměř nijaké. Nejvíce mě ale naštvalo(jak zmínil Kusko.t2) naprosto žádné vysvětlení odkad jsou ty maniaci. Dobře máme tu nějaké úvodní slovo hned na začátku, ale to je všechno? Filmu dávám 3*, a to díky tomu feelingu 80 let, a prostě takové dobré béčkové zábavě. Ale je to opravdu jen jednorázovka, víckrát bych si to rohodně nepustil. ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Ako som už niekoľko krát spomínal, tak hororové komédie nemám rád. Ale toto mi celkom sadlo. Efekty sú na tú dobu celkom dobré a vytvárajú pravú trashovú atmosféru tohoto snímku. Bohužiaľ vyskytol sa tu ďalší prvok, ktorý v hororoch nemusím a to deti, no prežil som. Výber postáv je celkom zaujímavý, no herecké výkony sú podľa mňa už o niečom inom. Celkový dojem z filmu je celkom dobrý mierne nadpriemerný. ()

LION-MR.T 

všetky recenzie používateľa

Já prý dávám každému béčku z 80.let pět hvězdiček. Není divu. Tohle je pecka s opravdu kvalitními efekty a maskamy,které určitě nebyly nejlevnější. Pokud si tenhle film budeš pouštět musíš vyhodit všechny z bytu,ozvučit si byt a mít velký pláno a nic neřešit. Kromě prvních dvou plakátů jsem zbytek dodal já a galerii jsem dělal taky. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Andrew Divoff v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama