Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Biografie (6)

Sky du Mont (herec)

16.01.2009

Sky du Mont, vlastným menom Caetano Bremme Gaspar Neven DuMont, je úpešný nemecký autor a herec. Narodil sa 20. mája 1947 v Argentíne v Buenos Aires. Detstvo ale strávil vo Švajčiarsku. Po vyštudovaní herectva v Mníchove v roku 1971 obsadil prvé úlohy v divadle a v televízii. Svojím neodolateľným šarmom a hlbokým hlasom si v… (viac)

Zita Görög (herečka)

19.11.2008

Zita Görög, maďarská herečka a modelka sa narodila 27. septembra 1979 v maďarskom meste Pasztó.Zita sa špecializovala na herectvo na Strednej škole Imre Bódyho v Budapešti. S modelingom začala v 18tich rokoch a hneď pri prvej práci ako modelka stála na móle po boku Laetitie Casty. Počas svojej profesionálnej kariéry ako modelka… (viac)

Jonathan Nolan (scenárista / tvorca / spisovateľ)

19.11.2008

Mladý spisovateľ / scenárista sa narodil v Londýne, ale vyrastal v Chicagu. Jonah navštevoval súkromnú jezuitskú strednú školu v štáte Illinois, zmaturoval v roku 1994. Neskôr vyštudoval súkromnú jezuitskú vysokú školu vo Washingtone, kde absolvoval z angličtiny. Jeho prezývka je Jonah.Preslávil sa poviedkou Memento Mori, podľa… (viac)

Charlie Murphy (herec / scenárista)

19.11.2008

Charles Quinton Murphy sa narodil 12. júla 1959 na Long Island v New Yorku. Jeho prezývka je Chaz.Charlesova mama, Lillian, bola operátorkou a otec, Charles Edward Murphy, bol policajtom a amatérskym komikom. Jeho otec zomrel v službe na následky prebodnutia. Vyrastal spolu s matkou a nevlastným otcom, Vernonom Lynchom, spolu s… (viac)

Jeremy Theobald (herec / producent)

19.11.2008

Jeremy Theoblad sa dostal do sveta kinematografie spolu s Christopherom Nolanom. Jeremy sa preslávil filmom THE FOLLOWING, kde stvárnil postavu Billa. V tomto filme bol nielen hercom, ale aj producentom. Popri natáčaní pracovali, čiže sa mohli filmu venovať až po práci. DOODLEBUG, krátkometrážny film, bol ale debutom oboch… (viac)

Magda Paveleková (herečka)

19.11.2008

Magda Paveleková sa narodila v Leviciach. Je potomkom šlachtického rodu Koháryovcov, ktorého domovským sídlom je kaštieľ vo Svätom Antone. V Maďarsku v meste Köszeg študovala na evanjelickom gymnáziu. V roku 1956 ukončila bratislavské konzervatórium, kde študovala hru na klavír. V súčastnosti žije Magda Paveleková vo Vrakuni … (viac)

Reklama