Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Thriller

Obľúbené seriály (10)

Temný prípad

Temný prípad (2014)

Atmosféra, príbeh, dej a čo najviac to herecký výkon M. McConaugheyho. Jeho postava bola kľúčová a špecifická pre svoju výnimočnosť. Detektív Cohle vynikal intelektom a Hart zapadal perfektne k pasívnemu policajnému zboru. Ich charakterové postavy boli natoľko rozdielne, že vytvárali vo filme dokonalý kontrast v zložitosti a rozmanitosti. Príbeh bol predpísaný úžasne, atmosféra temná a hutná, pôsobila ako droga, seriál vstupil a neodišiel kým neskončila posledná časť. Fenomenálny 100% *toto platí, ale iba o prvej sérii a je veľmi úbohé, že ďalšie série, ktoré nemajú s prvou nič spoločné vystupujú pod rovnakým názvom. Pri tom nemajú nič spoločné, réžiu, scenáristu, hercov a hlavne kvalitu. Ďalšie série sú proti prvej iba odpadom.

Labyrint

Labyrint (2015)

Úžasný, hypnotizujúci, napínavý, kvalitný.

Život a doba soudce A. K.

Život a doba soudce A. K. (2014)

Prvá séria občiansko právneho súdu je dejovo výhradne o súdnych sporoch, neponúka nám pohľad mimo súdnu sieň, okrem strohého pohľadu do súkromného života sudcu, ktorý odkrýva skôr nudný život bez akýchkoľvek zaujímavostí. Pozitívne však hodnotím nápadité podanie súdnych sporov z bežného života osudov ľudí s dokonale hodnotiacou mysľou Adama Klosa, hlavne počas reprodukcie vnútorného hlasu. Druhá séria trestného súdu nám interpretuje aj samotné zobrazenie trestných činov pred súdnym konaním, dej je teda komplexnejším, rozmanitejším a pútavo zaujímavejším. Z môjho pohľadu veľmi originálny seriál s kvalitným spracovaním.

Ivalo

Ivalo (2018)

Pomerne originálny námet, kvalitné spracovanie a skvelá atmosféra. Severské krimi, vírus ako biologická zbraň a obchod s bielym mäsom. Napínavé, nápadité, tajuplné. (Ideálny seriálový "partner" na dlhé zimné lockdown večery, tématicky veľmi podobné s dnešnou situáciou). 90%