Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Thriller

Obľúbené filmy (10)

Nedotknuteľní

Nedotknuteľní (2011)

Budem stručný, rád totiž hlavne kritizujem. Nádherný film.

Druhá šanca

Druhá šanca (2005)

Skutočná hra na city. Pre mňa prvotriedne životopisné dráma, snímok zobrazuje na jednej strane kariéru Jamesa J. Braddocka ako boxera, na druhej ho predstavuje ako starostlivého otca, živiteľa rodiny, v ťažkých časoch finančnej krízy 30.rokov. Dokonalá koexistencia športu a silného príbehu. Ron Howard opäť dokázal svoj um, pre mňa ešte o štipku dokonalejšie ako Beautiful Mind.

Biznis

Biznis (2005)

Dokonalá "gangsterka" s bohatým príbehom, štýlom a úžasnou hudbou. Tento film je moja srdcovka.

Bad Boys 2

Bad Boys 2 (2003)

Dynamika, strih, kamera, humor, akcia. Už je to pár rokov dozadu kedy som videl premiéru, no žeriem ho doteraz. Veľmi málo filmov tohto typu môžem.. Bad boys ll mi, ale sadol perfektne.

Atlas mrakov

Atlas mrakov (2012)

Pochopiť je nutnosť. Krásne je pochopiť. Životov prepletený dušami a myšlienkami, povahou, v každom živote odznovu.. Povaha a charakter tvarujú život, prítomnosť ktorá ovplyvní budúcnosť. Odvaha a silné myšlienky majú vždy šancu zmeniť niečo k lepšiemu. Film je umeleckým dielom na tému život vo filme.

Zulu

Zulu (2013)

Abnormálny, dokonalý, autentický, zvrátený a tvrdý. Nie, neopisujem dokonalý sex tentokrát, ale úžasný film ;) 100%

Upgrade

Upgrade (2018)

Že wow efekt. Čipnutý Terminátor vyťahal za uši Tonyho Starka a splodili Greya Trace "STEMa". Meganárez. No nič, späť do chybnej reality s Windows 10...