Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (10)

Zvláštní příběh rodiny F

Zvláštní příběh rodiny F (2015)

Annie (Nicole Kidman) a Baxter (Jason Bateman), dospelé deti kontroverzných manželov, pre ktorých je umenie všetkým. Sú známi pre svoje podivné verejné vystúpenia. Ich deti sa nikdy nevedeli povzniesť nad tým, že ich rodičia používali počas svojho detstva na krvavé a rušivé satirické verejné vystúpenia. Často im dávajú za vinu tieto vystúpenia, a pripisujú im problémy v ich dospelosti. V nečakanej situácii Annie a Bexter pocítia strach, keď im polícia oznámi, že ich rodičia sú nezvestní. Brat zvažuje možnosť, že sa mohlo prihodiť niečo hrozné. Sestra je presvedčená, že je to len ďalšia z ich hlúpych hier, alebo koncepčných predstavení. Annie presvedčí brata, že by mali ísť, a hľadať rodičov sami

Farba víťazstva

Farba víťazstva (2016)

V roku 1930 sa Jesse Owens (Stephan James) ako prvý zo svojej rodiny dostal na vysokú školu Ohio State University. Tam si ho čoskoro všimol atletický tréner Larry Snyder (Jason Sudeikis). O Jessieho je krátko nato veľký záujem, považujú ho za mladý afro-americký talent s obrovským potenciálom. Jesse má ambície dostať sa na olympiádu, avšak bojuje s najväčšou otázkou svojho života, rasizmom. Vynára sa otázka, či by Spojené štáty vôbec mohli účinkovať na Olympijských hrách v nacistickom Nemecku v roku 1936. Keď americký veľvyslanec Avery Brundage nájde kompromis, osobne presvedčí Tretiu ríšu, aby odvrátila bojkot zo strany Owensa. Jessie medzitým rieši vlastný morálny boj spočívajúci v tom, či ísť alebo neísť na olympiádu. Nakoniec sa rozhodne do Berlína odcestovať a práve tým sa mu otvoria brány stať sa najväčším americkým olympionikom všetkých čias.

Smrtelné proroctví

Smrtelné proroctví (2014)

Podozrivý sériový vrah terorizuje v oblasti Chicaga v období neskorých 90. rokov 20. storočia mladé ženy. Policajný detektív Thomas McCormack (Thomas Calabro) konečne vyrieši vyšetrovanie a zatkne podozrivého Francisa Vissera (Scott Glenn). Chýbajú mu však dôkazy, aby ho držal vo väzbe, a tak sa Visser čoskoro dostane na slobodu. McCormack sa zo zúfalstva a jeho neschopnosti vyriešiť prípad zabije. O dvadsať rokov neskôr si McCormackov syn John (Chris Coy) zaumieni, že prípad vyrieši a starého Vissera zavrie za mreže. Vyšetrovanie sa zamotá a Vissera stretne osud iným spôsobom, než by sa očakávalo.

Rudé nebe

Rudé nebe (2014)

Príbeh filmu Red Sky vychádza z diania okolo hlavnej postavy románu "Petrolejoví kovboji". Píše sa rok 2001. V Iraku sa stretávajú dvaja americkí piloti, Butch Masters a Tom Craig. Ich úlohou je zbombardovať opustenú továreň. Veci sa však čochvíľa zmenia a oni sa ocitnú na vojenskom súde, po skončení ktorého sú prepustení z armády. Uplynie sedem rokov. Z Craiga sa stáva bohatý a slávny vedúci súkromného pilotného tímu "Masters". Jeho situácia sa však skomplikuje potom, čo dostane povolenie letieť do Petrohradu. Práve tu totiž stretáva starých známych, z ktorých sa stali kurdskí teroristi. Craig odhalí ich plány a dostane možnosť očistiť svoje meno. Jeho tím získa nečakanú podporu zo strany ruských rytierov akrobatického tímu. Rusi a Američania sa do záverečnej bitky vydávajú bok po boku...

Mrazák

Mrazák (2014)

Robert Saunders (Dylan McDermott) je obyčajný mechanik z New Yorku, ktorý sa vo svoj narodeninový deň dostal do poriadneho problému. Prebudí sa v mraziacom boxe, ktorí patrí ruskej mafií. Prečo sa tam ale ocitol? Ruská mafia tvrdí, že im zmizlo osem miliónov dolárov a práve on vie, kde sa tieto peniaze nachádzajú. Robert ale opakovane vyhlasuje, že o ničom nevie, čo jeho situáciu príliš neuľahčuje.
V napínavom trileri neustále klesá teplota, keď sa na povrch vynárajú nové skutočnosti a nezodpovedané otázky.

Za úplňku

Za úplňku (2010)

Na to, jak mladá žena vyřeší problém s prozrazenou nevěrou, se podívejte v novém snímku z dílny Second Heaven.

Film o filme: Nedodržaný sľub

Film o filme: Nedodržaný sľub (2009) (TV film)

Dokument ponúka náhlad do natáčania snímky Nedodržaný sľub a prináša výpovede režiséra Jiřího Chlumského ako aj samotného Martina Petráška, podľa ktorého knihy film vznikol.

Život a smrt jedné dýně

Život a smrt jedné dýně (2006)

Prvotina od Aarona Yondu. Film rozoberá život tekvice od jej vypekania sa na slnku až po tvrdý zásah nožom. Počin je natáčaný hororovo z efektívnou hudbou. V roku 2006 bol odcenený na „Chicago Horror film festival“...

Ružový partner

Ružový partner (2006)

Krátkometrážna filmová anekdota o partnerskej dvojici mladíkov, ktorí sa neústretovosť rodičov jedného z nich snažia riešiť nastrčením fingovanej frajerky.

Dalibor Janda v Lucerně

Dalibor Janda v Lucerně (2010) (koncert)

Záznam a sestřih z galakoncertů z let 1992 a 1993 z pražské Lucerny.

Reklama