Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (113)

plagát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Veľmi chytľavé a nápadité.

plagát

Logan: Wolverine (2017) 

Wolverine, Kuzuri, James, Logan, Daddy... Logan, bojovník unavený životom opäť nachádza zmysel prečo sa ráno prebúdzať. Opäť vyťahuje drápy a síce aj keď už "nie je najlepší v tom čo robí", robí to veľkolepo. Síce sily už nemá na rozdávanie, hnev je jeho motorom a je ochotný pre blízkych zájsť za hranice svojich možností. Príbeh, brutalita, emócie, postavy, všetko to funguje ako namazaný stroj. Neskutočná pocta hrdinovi, ktorý mnohých z nás sprevádzal počas mladosti na filmovom plátne. Jackman je wolverine navždy a je neustále cítiť, že tým žije a dáva do tohto filmu maximum. 9/10

plagát

Cela 211 (2009) 

Myslím, že potenciál väzenského prostredia nebol využitý. Pozitívne hodnotím originálny nápad a dynamiku príbehu. Po uvedomení určitých absurdností, ktorú sú ale spoiler, zmenené hodnotenie zo 4 na 3.

plagát

Doktor Strange (2016) 

"Pán doktor" kupodivu funguje a je príjemným osviežením filmovej produkcie zo sveta Marvelu.

plagát

Toto je náš svet (2016) 

Krásny snímok o sile rodinného puta ako aj o vnútornej sile a láske. Taktiež o relatívne funkčnej alternatíve, ktorá môže hraničiť zo šialenstvom - záleží od vnútorného postoja diváka. Pre mňa príjemné prekvapenie.

plagát

Interstellar (2014) 

Po druhej projekcii je interstellar rovnako úžasný, rovnako strhujúci, ale samozrejme už viacej pochopitelnejší. Teším sa na tretiu projekciu.

plagát

Dědictví aneb Kurvaseneříká (2014) 

Ako bol prvý diel presýtený humorom, tak je druhý diel nudný a uťahaný, plný zbytočných dialógov a celkovo bez akejkoľvek zápletky. Mal som čo robiť aby som to dopozeral. Očakával som viac.

plagát

300: Vzostup impéria (2014) 

Čo mi na tom vadilo najviac, bola tá až príliš kreslená krv, najmä v záberoch, kde z niekoho vystrekla krv a keď padal k zemi, tak nebolo vidno žiadnu ranu, s ktorej by tá krv mohla ísť. Ale inak to celkom ušlo, taká oddychovka. Prvý diel bol jednoznačne lepší.

plagát

Bella a Sebastián (2013) 

Detská odhodlanosť nemá hraníc. Veľmi príjemný film v prostredí krásnej prírody a francúzštiny.