Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (4)

Running Wilde

Running Wilde (2010) (seriál)

Steve Wilde je sebec. A prečo by vlastne nebol? Veď je to boháč z Beverly Hills. Ako syn ropného magnáta nemusel nikdy pracovať a dostal vždy všetko, na čo len pomyslel. Až do teraz! Zamiloval se totiž do Emmy.
Emma je aktivistka za životné prostredie s dvanásťročnou dcérou, ktorá odmieta posledných šesť mesiacov hovoriť, čo by možno mohlo byť tým, že chce mať život ako každý normálny tínedžer a nie ho tráviť s matkou na rôznych demonštráciách v Amazónii či niekde inde.

Rodinka úžasných

Rodinka úžasných (2010) (seriál)

Powellovci boli typická americká rodina. Doteraz. Po šestnástich rokoch sa manželstvo Jima a Stephanie príliš nezmenilo. Svoju pozornosť sú nútení deliť medzi rodinu a prácu, čo nefunguje vždy ideálne. Počas rodinnej dovolenky v Južnej Amerike, ktorú v snahe rodinu opať zlúčiť naplánuje Jim, však dojde k nehode a ich lietadlo sa zrúti do Amazonky.
Nič ale nie je také zlé, ako sa zdalo a každý z členov rodiny zistí, že získal nejakú superschopnosť.

Melissa a Joey

Melissa a Joey (2010) (seriál)

Mel (Melissa Joan Hart) pochádza z politicky angažovanej rodiny a sama sa politike aj venuje. Potom, čo jej sestra skončí vo vezení, sa musí sama postarať o neter Lennox (Taylor Spreitler) a synovca Rydera (Nick Robinson). Neskor ale zistí , že nezvláda starostlivosť o rodinu a zároveň ani svoj vlastný život, a tak si najme Joea (Joseph Lawrence) ako mužského opatrovateľa.

Swinging with the Finkels

Swinging with the Finkels (2010)

Hviezdami filmu sú krásna Mandy Moore (Honba za slobodou, Vydáš sa a basta!) a Melissa George (Noc dlhá 30 dní).
Celá snímka sa točí okolo manželského páru, ktorý žije v harmónii. Začiatok ich manželstva by sme mohli nazvať veľmi príjemným, no po dlhšom čase to začína byť už nuda. A tak im víria hlavou pochybnosti či je to ono...
A čo tak prítomnosť niekoho ďalšieho? Možno to je trocha odvážne, ale čo ak to bude fungovať? No a vzťahy sa tak zamotajú ešte viac ako predtým...

Reklama