Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Krimi

Posledné recenzie (39)

plagát

Mrtví mladí detektivové (2024) (seriál) 

Od tohto seriálu som nečakal zázraky, milo však prekvapil. Dej nenudil, ubiehal svižne. Kvalitatívna úroveň jednotlivých dielov bola vyvážená, postavy boli sympatické. Znesiteľná bola infantílnosť a jednoduchosť postáv, seriál je určený pre teenagerov a v tejto "škatuľke" ho je potrebné hodnotiť. Ide o mierny nadpriemer. Aj LGBTI+ sú plnoprávni občania, platia dane a zaslúžia si mať seriál, ktorých postavy sú zo sveta LGBTI+. Rovnako ako postavy, aj LGBTI+ teenageri hľadajú samých seba,  zažívajú lásky, prežívajú túžby a sklamania. Potrebujú mať postavy/hrdinov, s ktorými sa stotožnia. Ak niekomu z hodnotiteľov tak veľmi prekáža LGBTI+ téma, nech nesleduje tieto typy filmov/seriálov. Zjavne nie sú "jeho šálka kávy". Nebudem do recenzií vypisovať, že The Shining je zlý horor alebo že niekto pretláča horor ako žáner len preto, lebo horory veľmi neobľubujem.

plagát

Kübra (2024) (seriál) odpad!

Opäť si NETFLIX neustrážil kvalitu a investoval do seriálu, ktorý ak by nevznikol, nič by sa nestalo. Tu nie je čo hodnotiť, postavy sú nesympatické, konajú nelogicky, kamera je miestami roztrasená, scenár je ideologický, dej nelogický a nezáživný. Seriál je silne nábožensky podfarbený, až nasilu je nám podsúvané islamistické učenie a podobenstvá. Vôbec ma to nebavilo, posledné diely som zvládol len ako podmaz k inej práci.

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) odpad!

Netflixu sú dobré aj televízne projekty, ktoré iné filmové stúdia odmietnu. Nuda, nuda a znovu nuda. Scenár primitívny, bez kúska originality. Nesympatické postavy, konajúce skratovo a nelogicky. Nekonzistentný a nezaujímavý príbeh s trápnym klišé. Amatérsky strih, skákajúce zábery (strih). Výborná výprava, prostredie a filmové triky to nevytrhnú. Potenciál obrovský,  no Zack Snyder sklamal. Myslím si, že sám vie, že natočil brak. Netflix by mal viac dbať na efektívnu alokáciu financií s dôrazom na kvalitu. Toto dielo si pokračovanie nezaslúži.

Posledné hodnotenia (1 871)

Reklama