Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Dokumentárny
  • Akčný

Obsahy (12)

Ein Sommernachtstraum

Ein Sommernachtstraum (1985)

Birgitta Cimarolli, jedna z najkrajších a najinteligentnejších žien sveta, dievča z Penthousu a obdarovaná šachová majsterka, stojí v ohnisku tohoto mimoriadneho filmu o ženskej bielizni. Štrnásť medzinárodných krások prezentuje tancom v slávnom nóbl klube "Charly M" v Mníchove zvláštnu módu pre intímne chvíle. Zvodné podprsenky, nohavičky, korzety, podväzky a iné sexy pomôcky nadchnú každého znalca a zberateľa. Každá dievčina je pastvou pre oči – majstrovské dielo medzinárodného režiséra Mika Huntera.

ZDF Hitparade

ZDF Hitparade (1969) (relácia)

Od roku 1969 bola hitparáda dlhých 31 rokov úspešným hudobným programom na ZDF. Najznámejším moderátorom bol Dieter Thomas Heck (1969 - 1985), nasledovali Viktor Worms (1985 - 1990) a Uwe Hübner (1990 - 2000).
Posledná epizóda bola vysielaná 16. decembra 2000.

Petr Novák - Klaunova zpověď

Petr Novák - Klaunova zpověď (2006)

Na veľmi úspešné rovnomenné 2CD hitov Petra Nováka nadväzuje DVD. Takmer 150 minút záznamu poskytuje celkom 29 audiovizuálnych podôb piesní z rokov 1968 až 1994, ktoré mapujú jeho spevácku kariéru. Je tu tiež televízny dokumentárny film režisérky Lenky Cingrošovej “Já budu chodit po špičkách“ zachytávajúci i veľmi dramatický spevákov život.
V trackliste nájdeme titulnú pieseň "Klaunova zpověď" a ďalšie tutovky z prvého tvorivého obdobia (“Náhrobní kámen“, “Povídej“, “Já budu chodit po špičkách“, “Toreador se nesmí bát“ alebo “Pokoj č.26“), prechod k zvuku orchestra začiatku 70. rokov typu “Hadíth“ i silné melodické piesne s typicky Novákovsky láskyplným trápením a rovnako typickou nekončiacou nádejou: “Modlitba za lásku“, “Všichni jdou za láskou“ alebo “Hvězdičko blýskavá“.
Kompletné debutové DVD ponúka pohľad na pracovné i ľudské osudy speváka s možno neškoleným "malým" hlasom, ale o to väčším srdcom.

Grossen 10, Die

Grossen 10, Die (1982) (relácia)

Relácia rakúskej televízie ORF bola vysielaná od decembra 1982 jedenkrát do mesiaca v nedeľu. Podvečerný program dosahoval v osemdesiatych rokoch vysokú sledovanosť, pretože ukazoval videoklipy, ktoré v tej dobe neboli zvyčajne inak dostupné. Relácia bola natáčaná vždy inde, väčšinou na miestnych diskotékach pred pripraveným publikom. Medzi videoklipmi (zvyčajne nie dokonca odvysielanými) vítal moderátor Udo Huber hviezdnych hostí.
Huber hneď dostal prezývku "Mr Hitparade" a zostal v "Großen Zehn" až do roku 1993, keď ho vystriedal Dominic Heinzl. Krátko nato bol program zrušený.

Die Harald Schmidt Show

Die Harald Schmidt Show (1995) (relácia)

Od 5. decembra 1995 začal moderovať Harald Schmidt svoju vlastnú late night show. Pre jeho často nešetrný a cynický humor dostal v médiách prezývku "Dirty Harry". Harald strpčuje svojimi štipľavými otázkami život nielen slávnym hercom, ale aj spevákom, športovcom, vedcom a iným osobnostiam. Program sa úspešne rozbehol na nemeckej televíznej stanici Sat.1 a bol inšpirovaný podobnými show ako sú Late Show with David Letterman alebo Late Night with Conan O'Brien .

Falco: Everything

Falco: Everything (2000) (video kompilácia)

DVD obsahuje:

Videá:
01. Rock Me Amadeus
02. Titanic
03. Egoist (Remix '98)
04. Der Kommissar (Club 69 Remix)
05. Helden von heute (Re-Edit '98)
06. No time for Revolution
07. Jeanny
08. Coming Home (Jeanny Part 2, Ein Jahr danach)
09. Naked
10. Vienna Calling (Re-Edit 2000)
11. Mutter, der Mann mit dem Koks ist da
12. Wiener Blut
13. Push! Push!
14. Junge Römer
15. The Sound of Music
16. Emotional
17. Out of the Dark
18. Verdammt wir leben noch

Bonusové materiály:
1. Rock Me Amadeus (Millenium Version)
2. Titanic (Uncensored Version)
3. Naked (Hardcore Version)
4. Wiener Blut (Bloody Version)
5. Junge Römer (Alternative Version)
6. Tribute to Falco (The Bolland Project featuring Alida)

Z nahravania:
01. Jeanny
02. Mutter, der Mann mit dem Koks ist da
03. Naked
04. Push! Push!
05. Titanic
06. Tribute to Falco

+ Falco - Privátne zábery
+ Falco hovorí

Falco - Hoch wie nie

Falco - Hoch wie nie (1998)

Viac ako dvojhodinový dokument o Falcovej dlhoročnej hudobnej kariére z dielne hudobno-producenského dua "DoRo" zobrazuje všetky etapy Falcovej mimoriadnej kariéry vrátane jeho najväčších hitov ako "Der Kommissar", Jeanny, "Vienna Calling" alebo "Rock me Amadeus". K tomu rozhovory s kolegami, priateľmi a dokonca Falcova matka Maria Hölzel otvorí svoj súkromný archív.

Falco Symphonic

Falco Symphonic (2008) (koncert)

Falcovo jediné vystúpenie s veľkým orchestrom - posmrtný darček k 10. výročiu jeho smrti. Hity svetovej hviezdy z Rakúska ako “Jeanny“, “Vienna Calling“ alebo “Rock Me Amadeus“, sú dnes legendárne. Skoré úmrtie umelca spôsobilo, že veľa jeho plánov a želaní sa nesplnilo. Falco v roku 1994 prekvapil želaním, aby takýto jedinečný koncert mohol zažiť. Po prvý a posledný krát doprevádzaný 80-členným orchestrom z Viedenského Nového Mesta a pred viac ako 10 000 nadšenými fanúšikmi na Domplatz. Nikto netušil, že toto bude jediný koncert takéhoto druhu...

Wiener Neustadt 1994:
1. Symphonic Intro
2. The Sound Of Music
3 .Monarchy Now
4. Dance Mephisto
5. Les Nouveaux Riches
6. Junge Römer
7. Ganz Wien
8. Jeanny & Coming Home
9. Titanic
10 Vienna Calling
11. Nachtflug
12. Rock Me Amadeus
13. Helden von heute

Der Formel Eins Film

Der Formel Eins Film (1985)

Mladá Tina je automechanička a má veľký sen. Chce sa stať úspešnou popovou speváčkou. Preto skúsi šťastie v známom hudobnom programe Formel Eins. Tam vystupuje veľa hviezd ako Falco, Meat Loaf, Die Toten Hosen, Pia Zadora a samozrejme tiež moderátor Ingolf Lück. Zamiluje sa do žiarlivého Stevieho, ktorému sa nepáčia pozornosti hviezdnych hudobníkov a navyše má starosť, pretože dostal povolanie do armády. Tina stretáva svoje veľké vzory a musí konštatovať, že showbiznis je omnoho bláznivejší ako si ona predstavovala. Napriek tomu sa cíti v tomto pestrom svete dobre, i keď sa ona a Stevie zamotajú v rôznych šialenstvách a chaose. Už skoro si preto položí otázku, či si svoj veľký sen môže vôbec splniť.

Geld oder Leber!

Geld oder Leber! (1986)

Mike a Susanne sú do seba zamilovaní no úplne bez peňazí, a tak skúsia všelijaké darebáctva ako prepadnutie banky alebo pouličné krádeže. Konečne úspešne prepadli klenotnícky obchod. Lup ukryjú na úteku do jednej mrazenej husi. Avšak hus bude predaná, a to štartuje skoro nekonečnú, vražednú honbu po ľuďoch, ktorí si v ten deň kúpili v obchode hus. S hudbou od Falca a "EAV ".

Helden von Heute

Helden von Heute (1984) (TV film)

Rakúski guruovia videoklipov Hannes Rossacher a Rudi Dolezal vytvorili svojou TV show Helden von Heute prvé dlhotrvajúce video nemeckej pop music. Obsahuje skladby z Falcovho druhého albumu Junge Roemer. Okrem Hansiho Hölzela alias Falca môžeme vidieť modelku Cordulu Reyer v "Brillantin Brutal" a bývalú playmate Brigittu Cimarolli v "No Answer (Hallo Deutschland)".

Vanessa

Vanessa (2007)

Mladé zneužívané dievča Vanessa (Candice Prentice) uteká z domu pred svojim nevlastným otcom. Ocitne sa na ulici, kde sa postupne živí ako servírka, umývačka okien áut a nakoniec uniká pred prostitúciou. Pri pokuse skočiť pod vlak stretáva cudzinca (Nick Mancuso), s ktorým skončí v hotelovej izbe. Po spoločnej noci sa jej finančná situácia náhle zlepší...

Reklama