Reklama

Reklama

Juhani Aho

Juhani Aho

nar. 11.09.1861
Lapinlahti, Finské velkoknížectví, Ruské impérium

zom. 08.08.1921 (59 rokov)
Helsinky, Finsko

Spisovateľská filmografia

Filmy
2022

Vyčkávání - kniha

1999

Juha - kniha

1979

Juha (TV film) - kniha

1977

Siihen aikaan kun isä lampun osti (TV film) - poviedka

1975

Papin rouva (TV film) - kniha

1973

Železnica (TV film) - kniha

1956

Juha - kniha

1937

Juha - kniha

1921

Johan - kniha

Scenárista

Filmy
1961

Tuomio (TV film) - divadelná hra

Ovládací panel

Reklama

Reklama