Reklama

Reklama

Sadie Stanley

Sadie Stanley

nar. 15.11.2001 (22 rokov)
Columbia, South Carolina, USA

Biografia

Sadie Stanley je mladá herečka z Columbie v Južnej Karolíne. Keď mala 12 rokov, rozhodla sa, že bude herečkou po niekoľkých divadelných produkciách v školskom a komunitnom divadle, kde hrala od mladého veku. Jej rodičia ju najskôr nebrali vážne. Po tom, čo neprestávala neustále otravovať svojich rodičov o svojej budúcnosti ako herečka, dostala otvorenú výzvu v John Casablancas v Charlotte v Severnej Karolíne a po prijatí ju rýchlo prešli programom a promovala.

Keď bola v John Casablancas, mohla sa zúčastniť konkurzu na výstave Expo, ktorá sa konala v Dallase v Texase a po jej prijatí ju rodičia pustili. Po 5 dlhých, únavných a vzrušujúcich dňoch sa stretla so svojím súčasným manažérom Taylorom Brightom zo spoločnosti StageCoach Entertainment. Krátko po podpise s Taylorom letela svojou mamou do LA na konkurzy.

Po prvých 3 týždňoch prosperovala, získala niekoľko spätných volaní a neskôr oveľa viac. Potom predĺžili svoj pobyt o ďalšie 2 týždne a pokračovali v tom celkovo 9 týždňov, skákali z Airbnb, hotelov a apartmánov, aby si udržali nízke náklady, pretože jej matka musela opustiť svoju prácu potom, ako sa rozhodli zostať v LA dlhšie ako 3 týždne. Krátko na to dostala telefonát, že dostala rolu v TV filme Kim Possible (2019).

Má dvojča a dvoch starších bratov.

Grezocrusk

Herečka

Hosť

Reklama

Reklama