Reklama

Reklama

Gabriel Kocák

Gabriel Kocák

Biografia

Usmievavý kuchár slovenskej televízie Joj so skúsenosťami zo zahraničných reštaurácií. Gabriel Kocák rád pomáhal v kuchyni už ako malý chlapec, no varenie ho naplno chytilo vraj až na strednej škole a prepuklo keď prvýkrát vycestoval za prácou. Do zahraničia sa vybral ako 22-ročný a viac ako desať rokov varieval napríklad v podnikoch Comme Chez Soi v Bruseli, Hangar 7 v Salzburgu či De Librije v Holandsku. V luxusnej salzburskej reštaurácii Schloss Aigen bol dokonca šéfkuchárom. A práve v Salzburgu si pochutnali na jeho špecialitách aj Cameron Diaz s Tomom Cruisom, ktorí tam práve nakrúcali akčnú komédiu Knight and Day.

Keď dostal ponuku viesť kuchyňu  v jednom z najprestížnejších hotelov na Slovensku, vrátil sa opäť domov, neskôr sa oženil a so svojou ženou založil reštauráciu v Starom Smokovci.

Domo "metal.storm" Highwayman

Hosť

Reklama

Reklama