Reklama

Reklama

15 minút. kuchár a hostia

(relácia)
  • Česko 15 min. KUCHAŘ

Obsahy(1)

Ako rýchlo a ľahko uvariť chutné delikatesy.
Michelinovský kuchár Gabo Kocák, ktorého špeciality ochutnali také hviezdy ako Cameron Diaz, George Michael či Tom Cruise, vás naučí, ako za 15 minút uvariť dve jednoduché a pritom vynikajúce jedlá. Podelí sa s nami o svoje obľúbené recepty, ktoré sú upravené pre bežný život zaneprázdnených rodičov či pracujúcich a vlastne pre každého, kto chce uvariť chutné, zdravé jedlo a nestráviť v kuchyni dlhé hodiny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (19)

D1705 

všetky recenzie používateľa

Recepty sú celkom zaujímavé a je obdivuhodné, že sa to dá za taký krátky čas všetko stihnúť. Len neviem kde zobrali toho kuchára Kocáka. To už v dnešnej dobe môže byť na obrazovke naozaj hocikto. Ak je to pán kuchár, tak je to dobré, ale nemusia sa všetci zbytočne v TV prezentovať. Opakujem sa, ale opäť je tam zloženie jojkárov, teda tých hostí je hrozné. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Gabo ako moderátor je iný: svojský, obyčajný, ale zároveň nevšedný. Jeho recepty síce nie vždy inšpirujú (keďže v mojom ponímaní sa z nich najesť moc nedá), ale zase nemôžeme čakať zázraky za 15 minút (i keď tie sa občas dejú). Podstatné je, že relácia ako také nepôsobí (najmä vďaka Kocákovi) strojene a kŕčovito, ale naopak uvoľnene s dávkou improvizácie. A to sa mi páči. **/*** ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Hovorí sa, že čo na srdci, to na jazyku. Každopádne v prípade Gabriela Kocáka je to asi tak ospravedlniteľné, ako úvodné pokusy Thomasa Kamenara v Páli Vám to (Dobreeee). Inak varí vcelku pútavo, ozaj rýchlo a sem-tam sa človek dozvie nejaký chytľavý kulinársky tip spod pokrievky. Odpad určite nie, pre milovníkov nekonvenčného varenia a divných prízvukov ide predsa len o prínosný program, ale doporučoval by som vymeniť ten otrasný všadeprítomný hudobný motív. ()

Pharao20 odpad!

všetky recenzie používateľa

Namyslený kreten co varí s drahych surovín, čo sa ťažko zháňajú. Tie rady čo pri varení dáva je ako keby tá relácia bola určená pre potenciálnych šéfkuchárov a nie pre bežných ľudí. Ryžu v ziadnom prípade nemiešajte lyžicou aby ste neporušili štruktúru ryže :d...Moja babka by vám dala oveľa lepšie rady ako dobre navariť za 15 minút, tento program je absolútne nepozeratelny a totálna strata času.. ()

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Sú určite aj väčšie kuchárske zvrhlosti. Každopádne tento program je úplne "bezpohlavný", ani ryba ani rak. Snaží sa to napodobňovať úspešného Jamieho. Osobne na tie recepty gule nemám. Prezentovať polievku ako zdravú a fitness, trikrát ju posoliť a ani raz neochutnať. Nakoniec že vraj "karamelizovanie" cukru v oleji a paradajkovej šťave. Tu sa skutočne moc nevarí. Radšej by som sledoval Bohdalku, ktorá za televízny šporák nepatrí, ale aspoň s tým škrečkovským hlasom povie zopár príhod. Pri nej by aspoň bolo isté, že nikoho nevykráda. 0%. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama