Reklama

Reklama

Temné sprisahanie

  • Česko Pod rouškou temnoty (viac)
Trailer 1

Politická aktivistka Sofia zahynie pri nehode, pri ktorej ju zrejme niekto úmyselne zrazil autom a ušiel z miesta činu. Veterán vietnamskej vojny Travis Block pracuje ako tajný agent pre riaditeľa FBI Gabriela Robinsona a vykonáva špinavú prácu ako likvidátor problémov v systéme. Travis chce odísť do dôchodku a tráviť viac času so svojou dcérou a vnučkou, ale šéf ho nechce prepustiť. Novinárka Mira Jonesová pátra po príčinách Sofiinej smrti a získa dôkaz, že nešlo o nehodu. Tajný agent Dusty Crane jej navyše tvrdí, že má informácie o prísne tajnej operácii FBI s názvom Projekt Unity, pri ktorej sa likvidujú nepohodlní ľudia a zabíjajú nevinní civilisti ako Sofia. Riaditeľ FBI poverí Travisa Blocka poslednou úlohou pred odchodom do dôchodku, má priviesť agenta Dustyho Cranea. Vzápätí zavraždia Cranea a unesú Blockovu dcéru s vnučkou. Keď sa Block dozvie od novinárky o tajnom projekte FBI a vražde jej vydavateľa, ktorý o tom publikoval článok, nezostáva mu nič iné, len považovať svojho šéfa za zločinca a zastaviť ho všetkými prostriedkami. Nečudo, veď čoskoro by sa na zozname smrti ocitol aj on so svojou rodinou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (77)

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[3/10] Dosť nepodarený film, ale chápem, aj takéto akčné výlevy sa dali čakať v kariére Liama Neesona. Je to stále sympaták, ale to je jediné kvôli čomu sa dal ten film dopozerať, aj ked to bola minimálne z polovice stereotyp a dosť aj nuda. Akčné scény obyčajné, taká béčková produkcia, ktorá síce nevyzerá vizuálne zle, bohužiaľ obsahovo a spracovaním to je už niečo iné. ()

KOOHA odpad!

všetky recenzie používateľa

Twe to je hrob jako svine, na to se nedalo vubec koukat. Pustil jsem si to, ale klobel jsem neco na telefonu a po 30 minutach jsem se pristihnul, ze jsem ani nezdvihnul oboci se podivat, co ze se tam deje. Dej vo nicem, lokace kdesi ve Vancouveru, proste zumpa jako svine. Uz at nic netoci, jde to s nim s kopce ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Neeson neprekročil svoj tieň, ale očakával snáď od tohto skoro sedemdesiatnika niečo nové? Konšpiračná zápletka, auto naháňačky, akcia. Hoci treba uznať, že tá akcia v podaní Liama vyzerá čoraz viac ako sci-fi. Možno by s tým mal už prestať, ale hypotéka nepustí. Neeson uviazol v jednom žánri, ale mňa to stále baví dostatočne na to, že aj béčku ponechám priemer. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Bavia ma aj tieto lacnejšie Níznofky, stále je to pozeratelnejšie ako to, čo natáčal poslednú dobu Brús Vilíž, no musím uznať, že toto mi prišlo od Liama asi to najslabšie, čo som od neho za posledných pár rokov videl. Mark Willias nie je žiadna režijná špička, dokáže síce natočiť niekoľko pekných scén a zopár prestreliek, ale to čo v iných filmoch je len menšia akčná namlsávka, tu je to finále. Príbeh je tiež nemastný neslaný a tak to všetko musí zachraňovať dedo Liam, ktorého očividne akčný žáner ešte neprestal baviť. Za jeho akčnú vydrž by som mu dal pozvánku do Expendables. 50% - 2* ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Klasický a nefalšovaný low-qaulity scenár béčkových akčných filmov. Podobne ako celé vedenie a vývoj príbehu. (Takéto filmy, s väčšou pozornosťou na scenár a na akčné scény, sa dajú točiť aj inak.) Liam Nesson, pred sedemdesiatkou, ešte stále má dobrú kondičku. Ale je na ňom vidieť, pochopiteľne, že niektoré scény sú pre neho už výzvou. Ja na jeho mieste by som sa preorientoval na menej akčnejšie filmy. On je totiž stále dobrým hercom. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Galéria (109)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Canberre, Mount Macedon a Melbourne (Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama