Reklama

Reklama

Halo - Season 2

(séria)
Trailer 2
USA, 2024, 6 h 57 min (Minutáž: 45–61 min)

Epizódy(8)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (23)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

po první sérii sem si říkal že má Halo opatrně našlápnuto k tomu být v mých očích novou BSG a doufal sem, že ve druhé sérii to potvrdí. Bohužel, nestalo se a místo kroku kupředu zůstala tahle série jen stydlivě přešlapovat na místě. O něco lépe to sice vypadá a Schreiber si to celkem dává, ale osobně bych ho radši viděl jako akčního Master Chiefa v obleku a ne zamyšleného drsňáka v tričku. Když se náhodou dostane do akce tak je to sice úplně v pořádku, ale do ní se dostane prakticky jen v první a posledním díle a to je celkem málo a fanoušci budou uspokojeni ještě méně než předtím...60% ()

Isag1 

všetky recenzie používateľa

Druhá séria sa niesla v lepšom zmysle ako prvá a taktiež bola lepšie štylizovaná, zaujímavá a celkovo urobená. Bojové scény boli on point a dialógy taktiež. Samozrejme, poprosil by som, aby hlavná postava stvárnená Pablom nosila viac helmu Master Chiefa, ale tak neurobím s tým nič pravdaže, lebo storytelling tvorcov. Hl. postava sa potrebuje viac presláviť, tak prečo nie, ako nehral som nikdy Halo hru, ale lore poznám a je to dosť nanič, keď Master Chief, čo je hlavná postava, má vo filme jeho veľmi známu helmu 2x za celé 2 série a to, len počas bojových scén. Som zvedavý čo si vymyslia na sezónu 3 a 4, myslím si, že zatiaľ to majú v pohode našliapnuté na dobrý priemerný seriál. ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Tvůrci měli velkohubá prohlášení o tom, že se tentokrát poučili a upozadili postavy, které nebyly moc zajímavé a konečně více potěší fanoušky her (nebo něco v tom smyslu). První díl byl masakr. Jen mě teda mrzelo, že neměli svoje obleky. Pořád je to něco jiného než si pamatuju z her, ale hezky nasnímaná bitva, ta mě vážně ohromila. Zajímalo by mě, jak by vypadal plánovaný film od Spielberga (Amblin produkuje). Jenže pak to spadlo do starých kolejí a já se vesměs pronudil, třetí řadu asi ještě sledovat budu, ale jestli to bude stejná bída, tak to už vzdám. ()

cerdax2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z druhe sezony jsem rozpacity, na jedne strane se toho dost udalo a bylo to divatelne, na druhe strane z fracka Kwan se stal "terminator" Kwan a dle dialogu "ochrance" Kwan, na strane treti :) jsme se zatim nedovedeli proc to tak je a co to znamena. To same pak plati pro velke finale, ktere mimo otevreni hangarovych vrat pro treti a mozna dalsi sezony, neprineslo nic prevratneho. 65% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

2.séria - 75%. Prišlo mi to podobne dobré ako prvá séria. Je tu zopár dielov, ktoré sú slabšie, zdĺhavé a nudnejšie, no oproti prvej sérii je tu viac akcie a je aj kvalitnejšie natočená. Prvá polka série ma bavila viac ako ta druhá, v tej druhej sa to v polke po epickom (a najlepšom) štvrtom diely trošku zbrzdi a rozbehne sa to až ku koncu. Finále ma tiež neúhorilo, čo je škoda, čakal som niečo strhujúcejšie. Zhrnuté a podčiarknuté, slušná military sci-fi jazda. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Zbraně Javelin Squadu používají airsoftové repliky od firmy KWA, přesněji model Ronin TK.45. (UncleMorty)

Reklama

Reklama