Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(19)

Mark vedie tím pracovníkov, ktorí si nechali chirurgicky oddeliť spomienky na pracovný a osobný život. Keď sa však mimo práce objaví tajomný kolega, začne sa ich cesta za objavením pravdy o svojej práci. (Apple TV+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (10)

Oddelenie (2022) 

1.seria: Vybornu myslienku s "oddelenim" som uvital. Takto spracovanu som ju este nevidel. Avsak moc rozvolneny rozbeh, "experimenty" v kancli a "wtf-dialogy" a pravidla vo firme prvych epizod su obcas az ubijajuce a nudne. Divak dost dlho caka, akym smerom sa to pohne. Nejedneho toto odradi. Posledne tri epizody su naopak vyborne. V zavere mnohi vdaka poslednemu silnemu dojmu "zabudnu" na mdlu a nejasnu prvu tretinu serialu a plieskaju nadsene pathviezdia. Preto trosku "triezvo". Odporucam, ak by vas to nezaujalo a chceli tym po prvych epizodach seknut, mozno zakusnut do "jazyka" a preluskat sa k 7-mej epizode, kedy sa to naozaj vyrazne zlepsi. Herecke vykony, kamera a technicka stranka serialu su vyborne. 65% ()

Season 1 (2022) (S01) 

Vybornu myslienku s "oddelenim" som uvital. Takto spracovanu som ju este nevidel. Avsak moc rozvolneny rozbeh, "experimenty" v kancli a "wtf-dialogy" a pravidla vo firme prvych epizod su obcas az ubijajuce a nudne. Divak dost dlho caka, akym smerom sa to pohne. Nejedneho toto odradi. Posledne tri epizody su naopak vyborne. V zavere mnohi vdaka poslednemu silnemu dojmu "zabudnu" na mdlu a nejasnu prvu tretinu serialu a plieskaju nadsene pathviezdia. Preto trosku "triezvo". Odporucam, ak by vas to nezaujalo a chceli tym po prvych epizodach seknut, mozno zakusnut do "jazyka" a preluskat sa k 7-mej epizode, kedy sa to naozaj vyrazne zlepsi. Herecke vykony, kamera a technicka stranka serialu su vyborne. 65% ()

Dobrá správa o pekle (2022) (S01E01) 

Dianie "outside the job" je rozhodne zaujimavejsie. Biele, artove a zastarale office-y ma nechavaju chladnym. Za posledne roky ich v sci-fi-ckach naduzivaju az prilis. Scott ma spravny "kukuc" k tej roli, co hra. Zaver bol celkom zlovestny. "Suseda" rozhodne nebola "severed". Snad nam daju zaujimavy pribeh a vysvetlenie. 70% ()

Half Loop (2022) (S01E02) 

Laboratorne prostredie "kancla" zavana znepokojivo az mysim bludiskom. "The numbers were scary". Coskoro by uz "divnost" mohli zacat objasnovat, spolu s mladasmi rozdavajucimi letaky a zamestnancami davaju len naznaky a to moc na zabavnosti nepridava. Kamarat ma "cip v mozgu", ako to, ze o nom "nevedia". ;) ()

Ty, ktorým si (2022) (S01E04) 

Stale hra s "babkami", ktora sa vsak zrejme pomaly vymyka kontrole. Zaujimave, co dokazali s unikajucou Helly a "CD-ckom", zrejme v kratkom case, kedze vsetci stali pred vytahom. To mi logika serialu moc nedovysvetlila. Zvlast, ked i oblecenie bolo ine. 65% ()

Hrozná krutosť optiky a dizajnu (2022) (S01E05) 

Dalsie pokusy, zrejme pod taktovkou mrchy - susedy, bez vedomosti "vedenia", uvidime, ze sa jej "sloboda - na oko" nevymkne spod kontroly. Not bad. Cloveku sa neprijemne pozera na "submisivnost" oddelenych a malichernosti, ktore odusevnenie "riesia". ()

Schovávačka (2022) (S01E06) 

Znacne neprijemne pozerat, ako su ludia ako "skrecky v bludisku". Mrcha-suseda-opatrovatelka ma tiez svoju "vonkajsiu traumicku" podla fotociek a spooky-oltarika. K skole uz mieri nas KGB-ak, takze uvidime, ci sa Mark stihne nieco dozvediet. Sukromne googlenie jeho sestry tiez odhalilo "zmenu osobnosti" manzelky senatora, ci to vsak bude mat nejake dalsie dosledky....? Posuvame sa dejom len velmi, velmi pomaly a v naznakoch, co je z mojho pohladu hlavnym zaporom a zrejme bude dovodom pre dalsiu seriu. 60% ()

Vzdorovitý jazz (2022) (S01E07) 

Ok...jednoznacne najlepsi diel doteraz. Sype to, niekolkokrat nas neskutocne prekvapia a ten zaver da i silny namet k premyslaniu, co vsetko je mozne "jednoduchym switch-om". Skoda len, ze takuto kvalitu nemalo aj cca 4-5 predoslych dielov. Snad posledne dve epizody budu stat za to. Som zvedavy, ci sa nasa mrcha-suseda-dula-riaditelka docka "vecierku" a kto bude pritomny z "menezmentu". 85% jop, nadnesene pathviezdie, objektivne asi jedna dolu. :) ()

Čo je na večeru? (2022) (S01E08) 

Uvod sa v absurdite konania "pokusnych "kralikov" dost dlho vliekol, kedze sme vedeli, ze sa konecne blizi nieco "rozhodujuce"?. Som prekvapeny, ze "menezment" rozhodol o nasej 'CEO-susede-mrche', tak, ako rozhodol bez dalsich diskusii. Ku koncu epizody slusna gradacia. Na zaverecny diel budeme netrpezlivo cakat. Inak, mrcha to myslela uprimne? "Get away from THEM, Mark!", kvoli jej "kopackam" a teda urazene? Chvilocku som dufal, ci i ona nema nejaky druh "cipu". hehe ()

My, ktorými sme (2022) (S01E09) 

Tak si nas zrejme zahackli na dalsiu seriu a to som dufal, ze to niekto velmi pekne schyta..ach jo..tieto natahovacky. :) Uz ked som prvykrat videl, ze typek musi "aktivne drzat", bolo jasne, ze si pockaju na najlepsi moment.....hehe ()

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Za Teda Lassa si připlatíme

Za Teda Lassa si připlatíme

30.10.2022

Když se před třemi lety spustila streamovací služba Apple TV+, měla v nabídce pouhých pět titulů. Teď už jich jsou desítky a mnoho z nich sbírá prestižní ceny, od televizních Emmy po filmové Oscary.… (viac)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (viac)

Reklama

Reklama