Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(19)

Mark vedie tím pracovníkov, ktorí si nechali chirurgicky oddeliť spomienky na pracovný a osobný život. Keď sa však mimo práce objaví tajomný kolega, začne sa ich cesta za objavením pravdy o svojej práci. (Apple TV+)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (10)

Season 1 (2022) (S01) 

Zo seriálu mám taký Westworld vibe, neco také ale úplne jine. Bez robotov, už len v digitálnom svete. Takže opäť o krok ďalej vo vidine budúceho sveta high tech ()

Dobrá správa o pekle (2022) (S01E01) 

Na úvod mi to pripomína časť Rick and Morty kde makali night people kvôli abs a zároveň časť s Úložiskom pre Jerryov ()

Half Loop (2022) (S01E02) 

Pripomína mi to Truman show ktorý je v office pekle. Ak budete mať niekedy pocit, že čísla vedia byť desivé, tak si spomeňte na Helly. ()

Vo večnosti (2022) (S01E03) 

Peklo z ktorého sa človek len tak ľahko nedostane, ibaže by mu to schválilo vlastné Ja, takže sorry, bro. Keď nechceš jesť hríby tak budeš čítať ospravedlňujuce texty na kameru ako v Číne. Z tohto sa musí dať dostať, či? Majú tu každopádne dlhšie chodby ako v Monty python ()

Ty, ktorým si (2022) (S01E04) 

Truman show 2.0 ktorý nás stále posiela chodbami labyrint-kanclu, svet v ktorom emócie nemajú miesto. Trochu mi to pripomína aj equilibrium, len toto je už celé v digitálnom svete, zdá sa ()

Hrozná krutosť optiky a dizajnu (2022) (S01E05) 

Rozdeľuj a panuj, vzbud strach a odpor voči tým druhým pričom vykresli seba ako toho správneho. Nechaj väzňa, nech si myslí, že je slobodný. ()

Schovávačka (2022) (S01E06) 

Jop, toto bola vata. Predpokladanám že tzv maintenance nám upraví prostredie v kancli, alebo aspoň ten podozrivý výťah ()

Vzdorovitý jazz (2022) (S01E07) 

Mark sa nevie vyrovnať so smrťou svojej ženy. konečne sa nám to začína hýbať, revolta začína ()

Čo je na večeru? (2022) (S01E08) 

Ale jo, už to tu graduje k finále rozpadu. Že šéfová nie je rozdvojená ako zamestnanci som si uvedomil až teraz. Uvidíme čo spraví switch off ()

My, ktorými sme (2022) (S01E09) 

Jo, finale ako sa patrí, all in. Mám z toho trošku Westworld vibe ()

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Za Teda Lassa si připlatíme

Za Teda Lassa si připlatíme

30.10.2022

Když se před třemi lety spustila streamovací služba Apple TV+, měla v nabídce pouhých pět titulů. Teď už jich jsou desítky a mnoho z nich sbírá prestižní ceny, od televizních Emmy po filmové Oscary.… (viac)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (viac)

Reklama

Reklama