Reklama

Reklama

Obsahy(1)

River sa počas hľadania nečinného agenta ubytuje v Cotswoldse. Min zistí, že ruské alkoholické hry sú najbrutálnejšie zo všetkých. (Apple TV+)

Recenzie (2)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak to vidíte, sotva jsem se naladil na humornou notu, přišla třetí epizoda a nálada se ostře změnila. Nechci tvrdit, že jsem se neměl čemu zasmát, jen došlo na podstatně temnější atmosféru. A není to kritika. Já si to užívám. Po dvou dílech zaměřených hlavně na humor došlo i na mrazivé momenty, Marek Vašut zapojil do hry i obličej, proběhly i dva výkruty a dva "Webbovi" koníci zjevně připravují něco jiného, než si myslí, takže ještě bude zábava. / Poučení: Do malého letadla pouze se silným žaludkem. 4*+ ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cynizmus a chlad mladeho hackera je ..."osviezujuco drza" :) Chytlave su vsetky tri linie - ta v dedine s podozrivou rodinkou, este viacej ta s rusakmi ohladom "bezpecnosti" a nemenej ta hlavna, ktorej sa zucastnuje i sam Oldman. Co viacej si mozem ako divak priat? :D Pobavili uprimne usmevy na predvidatelnej navsteve mileho pana. 85% Ok, predvadzanie pilotky som uz videl x-krat a vnimam to ako klise, ale River-ove "zaskocene" ksichtiky posobili aspon uprimne. ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama