Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenzie (68)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Sarkasticka a smutna, v jadru dobra, i kdyz cynicka 16 leta Wendesday z hororove rodiny Adamsovych podle popkulturniho serialu se jmenuje podle povery, ze stredecni dite neprinasi nic dobreho. Ovsem serial je oproti Wendesday zcela konvencni. Propaguje diverzitu a ohled k druhym. Pobavily me hlasky jako "I seriovi vrazi maji lepsi interpunkci". ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday Addams je problémové dievča, ktoré už vyrazili so šiestich škôl a tak sa dostáva do Akadémie Nevermore ktorú navštevujú zaujímavé deti. V okolí sa ale deje niečo záhadné a lesmi sa potuluje vrah. Prevedenie: Tých imbecilov, ktorý sa podieľali na českej lokalizácií k tomuto seriálu by som dal zbičovať. Nevermore - NikdyVíce? Vážne? Potom prečo aj Wednesday nevolajú Streda? Kde je kurva tá hranica v tom českom debilnom dabingu? To ale stále nie je tá najiritujúcejšia vec. najviac ma mrzí iba veľmi chabý Burtonov rukopis, neviem či ho Netflix drži za gule alebo len už má jednoducho na háku ale je to chabé. Miestami zábavná teenege zlátanina, ktorú nad vodou priemerna drží iba dokonalá Ortega. A k tomu kastingu na Gomeza sa radšej nebudem ani vyjadrovať - grcám žlč.  65% ()

Reklama

quido_zidle 

všetky recenzie používateľa

Překvapení. Máme tu malinkou, klišoidní Netflix superstrongirl jako v asi deseti dalších jejich sračkách(překvapivě ale není ani lesba, ani černoška hmm...) a ono to funguje...! Pustil jsem si to u snídaně, s tím, že to určitě v půlce dílu vzdám. A ono ne, vtáhlo mě to do děje, má to vtip, náboj, děj, nápad, herce, režii, kameru i vizuál. Takhle kdyby natočili Harryho Pottera, tak bych u něho určitě neusnul... ()

ŠpetaMarek 

všetky recenzie používateľa

Ty kokso, tak sem nedal ani cely prvni dil. Tohle ma byt nejsledovanejsi serial roku na Netflixu? Tak to sem opet rad, ze uz si ho pul roku neplatim. Vypada to dobre ale zbytek k hovnu. Otvirani vsech dejovych linek jak z prvni hodiny seminare Bad robotu: "jak se stat scenaristou serialu snadno a rychle." ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Popravde trochu sklamanie. Ortega je pekná a gloomy pohľad jej svedčí, ale jej hlášky vyznevajú strašne naplocho. Neviem, či je to ňou alebo scenárom či strihom, ale celkom dosť ma to irituje. Spolubývajúca je nudná. Chlapci nie sú vizuálne zaujímaví. A v celej epizóde okrem scén v kaviarni vlastne nič extra hlavná postava neurobila, len sa tvárila, že je nad vecou, čo dnes robí polka stredoškolákov. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (6)

  • Keď Wednesday konfrontuje Vec s tým, že ju sledujú, Wednesday sa domnieva, že ju rodičia špehujú, ale Vec napíše slovo "Worried" pomocou prstovej abecedy v americkom posunkovom jazyku. (molcan2)
  • Na začátku epizody zazní píseň „Non, Je Ne Regrette Rien“ od Édith Piaf. (Duoscop)

Reklama

Reklama