Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Rozpolcený, ale odvážný Dračí rytíř musí využít sílu draka, kterou v sobě nosí, aby porazil zabijáckého démona. Výpravná fantasy podle online hry. (Netflix)

Recenzie používateľa Motinski k tomuto seriálu (4)

DOTA: Dračí krev (2021) 

Porovnávam to dosť často a možno nie úplne fér, ale oproti takej Castlevanii je Dota proste slabšia. Na druhej strane, také Blood of Zeus, ktoré je príbehovo asi bližšie, u mňa obstálo horšie. Hneď od začiatku vidieť veľké ambície do budúcna, väčšinu dejových liniek som si obľúbil, občas som sa ale strácal a pár vecí ma nebavilo že vôbec. Animácia je pekná a pri brutálnejších scénach sa tu s tým vyhrali. Seriál má viac epické súboje ako som čakal, no veľa krát (hlavne zo začiatku) som poriadne nevedel kto je kto a aké má miesto v príbehu. Postavy často spravia niečo čo neviem prečo spravili ale aspoň k tým hlavným som si vedel nájsť cestu. Každa epizóda je krátka a všetko pôsobí energicky a pútavo. Fanúšikovia hry budú ale asi o dosť spokojnejší a hlavne zorientovanejší.  1.séria 7/10   2.séria 7/10  3.séria  8/10 ()

1. kniha (2021) (S01) 

Perspektíva do ďalších sérií je, väčšinu dejových liniek som si obľúbil, občas som sa ale strácal a pár vecí ma nebavilo že vôbec. Príbeh ubehol rýchlo, nudiť sa nestihnete a nato že hru poznám minimálne (hral som ju tak 3 krát v živote) tak spokojosť. Sú tu viac epické súboje ako som čakal a veľkolepé finále. Do cca piatej epizódy som síce poriadne nevedel kto je kto a aké má miesto v deji ale čím viac sa blížil koniec, tým viac si ma to vedelo získať  7/10 ()

2. kniha (2022) (S02) 

Nesie sa to v podobnom duchu ako prvá séria, len mi príbeh prišiel zbytočne urýchlený. Každá postava (hlavne nové) dostane dosť priestoru ale potrebovali ho ešte viac aby som si k ním našiel úplne sympatie a pochopil prečo robia čo robia. Sú tu určite šikovnejšie zvraty ako minule, akčná stránka má opäť bavila a o animácii asi hovoriť už netreba. Stále sa trochu strácam a nerozumiem mytológií na sto percent, no nemal som ani raz chuť s tým seknúť alebo zbytočne rozoberať negatíva.  7/10 ()

3. kniha (2022) (S03) 

Tak, a sme na konci. 3. séria je opäť krásna na pohľad, plná zvratov, skvelej hudby (tá bola skvelá furt ale tu som si to nejak viac uvedomoval) a zbytočne filozofických dialógov no páčilo sa mi že postavy skúmame z rôznych uhlov a viac hĺbkovo. Prvé dve epizódy rýchlo vyriešia zápletku celého seriálu. Odvážny ťah ktorý nie každému bude po chuti keďže potom dostávame viac umiernené ale zato zaujímavé blúdenie v temnotách. Nechcem spoilerovať ale verím že takéto niečo netipnete dopredu. Ide možno o zbytočné naťahovanie ale musím povedať že sa mi páčilo. Táto séria mi proste sadla. A možno aj najviac oproti ostatným ajkeď je to viac o vkuse ako o objektivite. Záver bol tiež fajn, emočne aj scenáristicky a konečne som sa počas sledovania až tak nestrácal v príbehu. A ak aj občas áno tak nie tak moc ako predtým. 8/10 ()

Reklama

Reklama