Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Orleanse vyčíňa psychopatický zabijak Emil Fouchon (Lance Henriksen) so svojou bandou. Za veľký balík peňazí organizujú pre zvrhlých zbohatlíkov poľovačku na človeka. Pretože starostlivo vyberané obete sú väčšinou bezdomovci, ktorí nemajú žiadnych príbuzných, beží "obchod" pomerne hladko. Komplikácia nastáva v okamihu, keď sa objaví právnička Natasha Binder (Yancy Butlerová) a hľadá otca, ktorý bol poslednou obeťou lovu. Zabijaci by si s touto komplikáciou určite hravo poradili, lenže na scénu prichádza aj námorník Chance Boudreaux (Jean-Claude Van Damme), ktorý ako bývalý príslušník elitnej jednotky používa svoje profesionálne schopnosti bojových umení. Teraz pracuje pre Natashu a čoskoro sa dostáva na stopu gangu sadistických zabijakov. Netrvá dlho a dochádza k prvej prestrelke, pri ktorej zomiera niekoľko zabijakov a detektívka Carmine (Kasi Lemmonsová). Chance preto s Natashou utečie do blízkeho lesa, kde neľútostný súboj pokračuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (351)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Zloději nasedají na autobus, lovci lidí se stávají kořistí, chřestýš nechřestí a hurikán Katrina řadí zpátečku - Chance Boudreaux, vybíječ s účesem divizního fotbalisty Motorletu Praha z počátku 90.let, je zase ve městě! Woo mě se svou efektní neefektivností a bezednými zásobníky nikdy nebral, obzvláště když vidím, že absentuje jakékoliv vědomí pitomosti toho všeho. Jinak se ukázalo, že zemřít ve zpomaleném záběru je z hlediska hlasového projevu velmi náročné.. ()

igi B. 

všetky recenzie používateľa

Akčňák asi jak se patří, to zas nic, leč neskutěčně blbé. Asi to tak má být. Yancy Butler je ještě mlaďounká a sladká, Jean-Klaun Van Damme ještě pořád pěkně cvičí, na chlapa vám vystřílí tucet kulek, vše vybuchuje, lítá, hoří, i na ty city dojde... Damned! Ta druhá hvězdička je jedině za ty efekty! - - - P.S. Kdysi dávno v kině to v originálním znění jako zábavovka ještě docela šlo vydržet. Pro úplné úchyly doporučuji s nováckým ořezem a debilním českým dabingem. To už jsou fakt úplný pomeje... ()

Reklama

sheen 

všetky recenzie používateľa

Dvojka Woo + Van Damme boduje, jak na zajímavém námětu tak i provedení. Dlouhovlasý hrdina, drsňák je fakt super, kope, skáče, dělá piruetky, střílí, no prostě paráda. Radost pohledět jak se Woo vyžívá v některých detailech, miluji ty jeho holubičky. Celkový dojem, velmi povedený snímek, další z řady z těch na kterých jsem chodil do kina/vyrůstal. ()

AppleCore 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhý době jsem se vrátil k akčňákům Johna Wooa a asi sem to neměl dělat, v mládí to byla bomba, ale teď?! Teď je to jednoduše tragédie, alespoň tento film, scénář vypatlanej, akční scény dobrý, teda až na jednu, kdy tam chlápek na motorce naráží do beden, který tam jsou přímo od toho, celkovej vzhled se tváří dost béčkově, jinak je to jeden z mála filmů s Van Dammem na kterej se dá trochu koukat, takže dvě. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dalsia rozporuplna Van Dammovka. Brilantne zrezirovane akcne sceny vs. neskutocne primitivny scenar. Prva polovica v ktorej maju prevahu dialogy nad akciou je za slabe 2 hviezdicky. Najotravnejsou je cela ta patracia linia s naivnou Yancy Butler. Akonahle sa ale v druhej polovici film prepne do akcneho modu s dialogmi vo forme vtipnych hlasok, tak je to neskutocne cool natocena akcna zranica za 4*. Pritom by stacilo, keby hned od zaciatku nahanali Van Damma a vykaslali sa na tu patraciu liniu, tak z toho mohlo byt famozne natocene bezmyslienkove akcne inferno. Dalsou slabinou tohto filmu je, ze postavam chyba hlbka ako je u Wooa zvykom. Na nieco take sa vo Van Dammovkach nehra. Do urcitej miery sa to podarilo vynahradit aspon bezchybnym kastingom. Lance Henriksen s jednokomorovou pistolou a jeho poskok Arnold Vosloo su neskutocne stylovi zaporaci. Van Damme cely cas len predvadza pozy, ale Woo ich vie predat divakovi, takze vyzera sakra cool. Yancy Butler je nadherna, ale dost otravna a bez romantickej linky s erotickou scenou vlastne aj zbytocna. Zvysok uz nestoji za zmienku, kedze je tu uz len kopa kaskaderov, ktori predvadzaju famozne veci. Director's cut obsahuje este viac akcie a radikalne ine finalne zabitie Henriksena, takze snad sa raz dockame jeho vydania v dobrej kvalite. Vysledkom je akcny vyplach so spickovou akciou, ktoremu trva polovicu filmu, kym sa naplno rozbehne. 6/10. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (20)

  • Film byl původně zařazen do NC-17 a neměl tak být přístupný do 17 let, nakonec byl 7krát a zařazen do R-ratingu. (KucC)
  • Pistole, kterou ve filmu použil Emil Fouchon (Lance Henriksen), je Thompson Center Contender. (KucC)
  • Film měl původně skončit honičkou na lodích. (KucC)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (viac)

Reklama

Reklama