Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie a Logan prídu do Caraquetu, ale sú zdesení, keď zistia, že skupina miestnych ľudí sa zmenila v akúsi sektu, ktorá každý deň obetuje dvoch jedincov zo svojich radov. Hodia ich ľadovým medveďom ako potravu, aby na nich neútočili. Ostatní z tímu sa dozvedia, kde sa teraz Jamie nachádza, a hneď sa za ňou vydávajú. (TV Dajto)

Recenzie (2)

nula87 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jak už jsem psal minule, je to čím dál víc nelogické, děj si pomáhá brutálními oslími můstky, letadla velikosti JumboJetu přistávající kdesi v horském městečku, objevují se jakési další důležité postavy, přičemž všechny se vlastně znají z minulosti... Zoufalství nabírá na obrátkách ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery. Vždy, keď chcem nad druhou sériou Zoo zlomiť palicu, objaví sa epizóda ponúknuca "niečo extra". Takže dnes tu máme nielen vcelku šokujúce úmrtie v podstate jednej z hlavných postáv (!), ale tiež návštevu jedného obskúrneho spoločenstva, hada v ľudskom bruchu (!!) alebo rôzne drobné drsnosti, ktoré potešia práve svojou nekompromisnosťou a jasne ukážu, že Zoo, hoci plná zvieratiek, skutočne nie je nič pre deti (chladnokrvné, ale o to zaslúženejšie odpravenie jednej negatívnej postavy). Dej je stále strašne skratkovitý (ako som predpokladal, tak chudákovi leňochodovi, kľúčovom v minulej časti, sa už nikto nevenuje) a milión naznačených vecí v scenároch je ignorovaných (epizódka z ovocných sadov akože bola oficiálne ukončená, či si len hrdinovia odbehli inam a plánujú sa do nich ešte vrátiť?). Ale ako vravím, je tam toľko zaujímavých a drsných vecí, že je to stále ľahký nadpriemer, ktorému značne pomáha sympatická chémia medzi postavami. A posledné sekundy. Konečne sú kompletní. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama