Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručík Alan Kreiner sprevádza svojho nadriadeného na tajné stretnutie s informátorkou, od ktorej má dostať dôkazy o kriminálnej činnosti, okrem iných, aj svojich kolegov. Na mieste však okrem informátorky čaká aj strelec, ktorý má odovzdaniu dôkazov zabrániť za každú cenu. Hoci žene sa podarí ujsť, Kreinerov nadriadený je mŕtvy a Kreiner sám sa stáva hlavným podozrivým, strieľalo sa totiž z jeho služobnej zbrane... (RTVS)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Jana Krausová (Emilie Gerstner) byla při postsynchronech předabována Zuzanou Skalickou, což u diváků vyvolalo velké diskuze. Nikdo z tvůrců však neobjasnil, proč se tak stalo. (funhouse)
  • Premiéru první části sledovalo v průměru 1,68 milionu diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek nedělního večera a také celého dne. Premiéru druhé části sledovalo 1,5 milionu diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek nedělního večera i celého dne. (rublik05)
  • Úvodní scéna ze schůzky s informátorkou byla natočena v bývalém dole, nyní hornickém skanzenu Mayrau ve Vinařicích u Kladna. Přestřelka se odehrála přímo v jedné z těžních budov. (rakovnik)

Reklama

Reklama