Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riaditeľ textilnej fabriky v New Yorku Philip Dalmain nemá šancu udržať jej ziskovosť. On sám by si najradšej otvoril vlastné kníhkupectvo. Zástupca investora, Robert Grant Emerson nariadil nezávislej poradenskej firme rozhodnúť, či fabriku zatvoriť, čo by však zruinovalo celé mestečko. Potajomky začne randiť s poradkyňou Jennifer, ktorej snúbenec – realitný maklér má svoje vlastné plány s nehnuteľnosťami okolo fabriky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

Ashar 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A zase jeden romantický film, který je hodnocený odpadem od lidí, kteří jej snad ani neviděli. U filmu jsem se náramně pobavil, velmi sympatické obsazení a i ten hajzlík tam byl také. Nejhezčí byly lamičky Alpaky. Samozřejmě nechyběla krásná příroda. Vzhledem ke špatnému hodnocení, jsem si dovolil trochu přifandit. ()

Martin29 odpad!

všetky recenzie používateľa

Příjde mě, že Barrandov má nějakou pásovou linku na tyhle filmy a , že ti autoři sotva něco vyplodí hned to jde na Barrandově. Jinak kvalitně a herecky to je úrovni Ordinace a o ději komedie pochybuji to už spíše horor. Ale na druhou stranu kdybych byl cca 40 letá ženská bez manžela bez děcek zakomplexovaná tak by mě to možná bavilo. 5 procent za ty lamy. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zdá sa, že som objavil novú romantičku z  rodiny romantických scenárov. K rodiny Pilcherovej, Steelovej, Lindströmovej, prišla Kartie Fforde ... zdá sa, že to dobrý vietor, dejovo, kamerou, ba aj hercami, Držím palce. Isto si ešte niečo popozeram. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama