Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (8)

Láska lehkých holek (2021) (S01E03) 

Just a perfect day, I m glad I spend....veď to poznáte. Občas hudba pridá jednu hviezdičku naviac, nebolo to tak dokonalé ako v Trainspotting ale skrátka načasovanie bolo dobré... ()

Série 2 (2021) (S02) 

O niečo horšie ako prvá séria, rukopis autorov ktorí sa podielali na LCDP je zrejmý, epizódy sú pomerne nevyvážené avšak po o niečo slabšom rozbehu sme dostali celkom solídne finále. Ťahákom je predovšetkým vzťah Romera s Moissesom, Coral naopak ako hlavná hrdinka sklamala a tak naopak zaujala linka príbehov okolo Wendy. ()

Šlapky se nelíbají (2021) (S02E01) 

Fetovanie, uťahovanie si z kresťanskej modlitby a feminizmus...sračky ktoré Netflix prináša v drvivej väčšine svojich umeleckých výtvorov...nuž milý Netflixáci, pustite to nejakej slečne ktorej pasáci vytrhali všetky zuby aby robila lepšiu...ale sme liberáli, najstaršie remoslo bude po našom. Oproti prvej sérii sa vytratilo všetko čaro, horšie sa začať nedalo ()

Talent na mizerný život (2021) (S02E02) 

Muži mafiáni sú tak hlúpi, že s kalibrom 9mm na vzdialenosť 11,33 kilometra dúfajú že predrbú steny Chaty v lese (asi sa boja ze tam na nich čaká Mama alebo Llorona), Netflix nechtiac prezradil ako pozorne Majkrosoft sleduje to aké porno sledujú deti na internete a Romeo sa chce prispôsobiť trhu... konečne nejaká akcia a to čo seriál zdobilo v prvej sérii : dobrá hudba a kamera. ()

Šlapky a jejich černé skříňky (2021) (S02E05) 

Že libtardi, ako sa najnovšie takíto ľudia označujú , nechajú 3 mladé sebavedomé ženy šikanovať bieleho pambíčkára, ako to retard plný náboženskej intolerancie a nenávisti s chuťou preložil je asi tak nečakané ako že na zápase s Ajaxom Amsterdam budú fanúšikovia Utrechtu hajlovať... ()

Lajna mezi námi (2023) (S03E02) 

Vzťah dvoch nájomných vrahov to vytiahol aj na 3*, inak klasika z Netflixu, obhajoba užívania drog, urážanie náboženstva a super najlepší LGBT párik... ()

Kočička pro štěstí (2023) (S03E03) 

Tak za pasáž s doručovateľom jedla a za sprievodnú hudbu aj 4*, konečne sa to trochu začína rozbiehať. ()

Kristus měl pravdu (2023) (S03E05) 

Výlev tej feťáckej husi ako ešte aj Kristus bol sviňa lebo bol chlap to bol jeden z njtrápnejších momentov a pokusov liberálneho Netflixu zosmiešniť katolícku vieru, a že sa ich dočkáme ešte aj v prírodopisných dokumentoch neprekvapuje nikoho. Úbohá epizóda, vytratila sa akcia a vôbec, prečo od potápajúcej sa lode muži nakoniec utiekli tiež nedávalo zmysel. ()

Reklama

Reklama