Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas príprav na najrušnejšie obdobie roka, akými sú Vianoce, má majiteľka talianskej reštaurácie Christina Rossi (Mia Kirshnerová) plné ruky práce. Ešte vždy sa  spamätáva zo straty adoptívnej matky a rozpadu zasnúbenia. Podstúpi test DNA, aby sa dozvedela viac o svojom pôvode. Zistí, že má východoeurópskych židovských predkov a že neďaleko žijú jej blízki príbuzní Bermanovci. Keď Ruth Bermanová (Marilu Hennerová) odhalí, že je Christininou biologickou matkou, ukáže sa, že sú príbuzní viac, než si myslela. Christina, ktorú to k Ruth ťahá a zároveň sa zúfalo snaží udržať si spomienku na svoju nevlastnú matku, postupne spoznáva novú rodinou a nové sviatky a zároveň si ctí vianočné tradície, s ktorými vyrastala. A ešte je tu David (Ben Savage), hodnotiteľ reštaurácií, ktorý napísal o  Christininých lasagniach viac než vlažnú recenziu. David je však rodinným priateľom Bermanovcov a stálicou na ich chanukových stretnutiach. Môžeme už tušiť, ako sa stretnutie Bena a Christiny asi skončí... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že ak je treba tohto roku vidieť v decembri aspoň jeden vianočný film od Hallmarku, tak odporúčam na to "Love, Lights, Hanukkah!". Je to síce podobne predvídateľné ako všetky ostatné vianočné filmy, ktoré som mal možnosť tento rok vidieť, no je tu jeden rozdiel. V prvom rade má trošku inú story, ktorá je o spoznaní rodiny, ktorú naša hrdinka nikdy nemala. Rovnako je tu aj love story, kde ale chémia medzi našimi hrdinami funguje od prvého momentu. Úplne stopercentne by som im ich vzťah uveril. Okrem toho (a toto ma teší absolútne najviac) tento film nemá v sebe podľa mňa jediný moment, ktorý by som označil ako nasilu. Nepríde žiadny zvrat, kde sa láska na chvíľku rozpadne, aby sa mohla opätovne o pár minút zlepiť. Všetko pôsobí oveľa skutočnejšie. A okrem toho stoly plné nádherne vyzerajúceho jedla, do ktorého by som sa najradšej zakusol tiež a plné vianočnej atmosféry zo všetkých strán. Ideálny vianočný Hallmark film. Odporúčam. Hodnotenie: A- ()

Fanita 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najleší Vianočný film roku 2020, najmä pretože ma trochu aj rozplakal. Veľmi silný rodinný príbeh so sympatickou ústrednou dvojicou, o hľadaní nových tradícií a spoznávaní novej rodiny. ()

Reklama

Galéria (19)

Reklama

Reklama