Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky, a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými dvojičkami, kým sa nečakane neobjaví jej bývalá láska Dávid (Ján Koleník). Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, koré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane... (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (148)

PachoSK 

všetky recenzie používateľa

Trapnučká komédia s príšeným dabingom. Keďže tu boli obsadení českí, slovenskí a rumunskí herci zjednotilo sa to do nejakej zvláštnej českej hatlaniny kde nepasovalo hovorené slovo s otváraním úst. Toto mi priam šklbalo sluch. Komédia by navyše mala byť aj o smiechu, to však za celé 2 hodiny neprišlo. Exteriérové zábery boli pekné, herci boli fajn, celé to však necvaklo a vznikol z toho prepadák ktorý zachránil len IMT Smile so svojim hitom Najkrajšie Vianoce. ()

pafka 

všetky recenzie používateľa

Za postsynchrony a dabing bych lyncoval tvurce. Co to je proboha za prisernmost? Jak tohle vubec muze opustit studio. Neskutecny slendrian. Krome toho, ze jsem casto nechapal, o co vlastne jde a co je to za trapnost, jsem nasel pozitivum - Tereza Kostkova hrala tak, jak jsem nikdy nevidel - neskutecne komedialne - jako az za svoji hranou a prirozenosti, ale bylo to nesmirne roztomile a divadelne expresivni. Me to ale hodne pobavilo a rad bych ji jeste v tehle poloze videl. ()

Reklama

zette odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak po delsi dobe jsem zase videl cistokrevny odpad! Stupidni pribeh, hloupe dialogy, velmi spatna rezie. I jinak sikovni herci (Kostkova, Hofmann) zde pusobi jako totalni herecti ignoranti. Strasne bych si pral, aby tento film nikdy nevidel zadny zahranicni divak, ktery by si na tomto zaklade delal obrazek o nasi soucasne kinematografii. Nebot toto je poctive kulturni dno. ()

darius1706 odpad!

všetky recenzie používateľa

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Dotrpěl jsem to do konce jen proto, že jsem věřil, že nakonec řeknou, že to byl apríl. Neskutečně debilní příběh (tedy on tam vlastně žádný není, ale to, co tam je, je debilní), tragicky natočeno, tragicky zahráno, tragicky "dabováno". Tady na tom bylo špatně úplně všechno.. ()

Big Bear odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle další mastrštyk ,,režysérky'' Ferencové je výjimečný v podstatě jen třemi věcmi. Za prvé - je plný naprosto nesympatických herců. A tím myslím i herce, kteří mi do dnešního dne sympatičtí byli, třeba Hofmanna, Sokola a Plesla. Teď už mi sympatičtínejsou... Za druhé  celý film je dabovaný, což je něco šíleného. A za třetí ač je to komedie, je to naprosto bez humoru. A pokud tam nějaké záchvěvy jsou, jsou naprosto trapné. U ohňostroje jsem bylkr§ček od vypnutí.  Naprosto nechápu kdo do tohohle dal prachy a jestli byl s tím co se za ně natočilo spokojený. Já osobně bych je chtěl zpátky doposlední Koruny a Eura. - ODPAD ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené