Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky, a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými dvojičkami, kým sa nečakane neobjaví jej bývalá láska Dávid (Ján Koleník). Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, koré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane... (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (145)

Rumbambule 

všetky recenzie používateľa

Jako není to žádná velká filmařina, ale to hodně slabé hodnocení tady mě přeci jen překvapilo (akutálně 33 %). Je to takový tuctový jakž takž koukatelný film. Trochu mě ruší ta mezinárodní účast a nepovedený dabing. Ještě i díky natáčení v mně neznámé Bratislavě jsem měla  pocit, jako bych se koukala na polský film. A do role Adriany bych obsadila Veroniku Kubařovou. To, že mi ji herečka nějak připomínala, ale vlastně to nebyla ona, mě celou dobu štvalo :D  A fakt nechápu, proč se do rolí obsazují herci, kteří věkově zřetelně neodpovídají postavám. On mu někdo těch 40 věřil??? No... Znovu si to nepustím, ale už jsem viděla mnohem horší české filmy. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Nezačali tie evitovky u mňa vysoko a napriek tomu dokážu ísť stále hlbšie a hlbšie. Tu, kým sa divák zorientuje, kým sa dostane do deja, kým pochopý, kto, čo, ako a prečo, sme dávno za polkou, kde prídu dve rýchlejšie a super zmätočné sekvencie a je (našťastie) koniec. Neviem, možno kniha je lepšia, vtipnejšia, ale do filmu sa to veľmi nedostalo. Plus ten experiment s rumunkami, no nie. Snáď sa to niekomu páčilo a niečo si z toho odniesol, ja som to teda nebol. ODPAD! ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

V létě ti řeknu, jak se mám mi hodně připomínalo oba Šťastné nové roky - děj se taktéž točí okolo rodiny a mezilidských vztahů a rovněž disponuje mezinárodním hereckým obsazením. Podobně jako u ŠNR byl i zde viditelný (a slyšitelný) problém s postsynchrony. Příběhově nejde o nic neviděného, a i když se film věnuje několika problematikám najednou, ani jedna z nich člověka vyloženě nechytne. Nejvíce mě bavily Babčáková a Rogoz. Lepší dvě hvězdičky! ()

darius1706 odpad!

všetky recenzie používateľa

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Dotrpěl jsem to do konce jen proto, že jsem věřil, že nakonec řeknou, že to byl apríl. Neskutečně debilní příběh (tedy on tam vlastně žádný není, ale to, co tam je, je debilní), tragicky natočeno, tragicky zahráno, tragicky "dabováno". Tady na tom bylo špatně úplně všechno.. ()

Leníci odpad!

všetky recenzie používateľa

Řekli jsme si doma, dlouho jsme nebyli na žádné oddechovce, zkusíme VLTŘJSM. Nemohli jsme se mýlit víc. 113 minut hmatatelného, tělesného utrpení. Parta vyžilých padesátníků se záhadným způsobem ocitne spolu v jedné WhatsApp skupině, kde jsou nuceni mezi sebou vulgárně komunikovat. Přitom předstírají, že jim je všem kolem čtyřiceti. Mluví přitom o jiných lidech, kteří se ve filmu časem objeví. Nebo neobjeví, to nevíme. Všichni jezdí jen v Land Roverech nebo Volvu. Někdo něco z nějakého důvodu dělá a předstírá že nedělá. Všichni jsou nešťastní.  Je tam figur jak na orloji, přičemž nejlépe ze všech hraje Sokol(!). Dabing je jetý na první dobrou, ze začátku není místy poznat jestli je to jen špatný lip sync, nebo postava vede vnitřní monolog. Je to podle knihy, to jsem poznal z toho, že vše musí někdo doslovně komentovat (Aha,  protože ty jsi Tonda a jsi doktor, tak trháš zuby, hahaha), akorát, že jestli někdo je nebo není doktor je pro děj naprosto ukradený, klidně by mohl být popelář, dopadlo by to stejně. Režisérka je podle mě nesvéprávná.  Pár lidí v kině se smálo. Z jejich koutku byl slyšet cinkot lahví. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama