Reklama

Reklama

Recenzie (4)

ladynka 

všetky recenzie používateľa

Aka Gunmen, inspirováno Neúplatnými, přesto stejně zajímavé, napínavé a přitom podvratné (motivace, zápletky). Thanks, Mr. Bordwell. PS: Takový závěr by asi v Hollywoodu nevydejchali :-) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vdaka reziserovi Kirk Wongovi bolo jasne, ze to bude drsne a kedze to produkoval Tsui Hark, tak zaroven aj zbesile. Bohuzial tempo je tak zbesile, ze aj ked zomieraju postavy na obidvoch stranach barikady, tak proste nie je cas na nejake emocie a len si znudene odskrtavate postavy. Co je skoda, lebo pribeh o policajtoch, ktori bojuju s bandou paserakov opia s ktorymi maju spolocnu minulost z cias, ked spolu este bojovali v obcianskej vojne mal solidny potencial. Ale vysledok fakt pôsobi ako nekonecny trailer. Bohuzial nema sancu vyniknut ani hviezdne obsadenie. Zaujmu len kvalitne prevedene a drsne akcne sceny, ktore tvoria najmä prestrelky. Mna najviac ohromilo vypalenie bordelu s niekolkymi pôsobivymi kaskaderskymi kuskami v ktorych horiaci kaskadéri pobehuju jak sialeni. Zaver je prekvapivo celkom stastny. Len osoba, ktora nakoniec odbachne zaporaka je trochu politicky nekorektna. Ale nic extra na tom nevidim. 4/10. Kto ma rad zbesile filmy s mnozstvom prestreliek, tak bude pravdepodobne spokojnejsi. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Akčních scén je dost a jsou celkem nekompromisní, tak v čem je problém? No celkem to vystihnul Lacike. Jedná se o film který má v rámci HK tvorby zřejmě vyšší příběhové ambice a jak ťamani nenatočí přímočarou řežbu, ale pokusí se do toho nacpat nějaký emoce nebo dokonce promakanou story, tak to končí většinou průserem. Tady opravdu chcípají hrdinové ve velkém, ale divákovi je to u prdele. Děj se topí v překombinovanostech a nezachrání to ani ta velmi slušná brutalita. Možná zase kveruluju, ale co naplat nenadchlo mě to.40% ()

amirgal 

všetky recenzie používateľa

Měla jsem pocit, že jsem viděla stominutový trailer na film, který ve skutečnosti neexistuje. Výraznou plochostí a zkratovitostí brání jakémukoliv plynutí. Zpomalovat by jej měla asi jen ona banální romantika, do níž se ozyvá ucouraná sentimentální hudba. Humor tam snad ani nepatřil, ale je tam a ne v úplně vhodném provedení. Tenhle fim by si Subjektiv rozhodně nemusel pouštět na dvojnásobnou rychlost ... Ach jo. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama