Reklama

Reklama

Natalie Palamides: Nate - A One Man Show

(relácia)
Stand-up / Komédia
USA, 2020, 59 min

Réžia:

Phil Burgers

Účinkujú:

Natalie Palamides

VOD (1)

Obsahy(1)

Z drsného chlapáka něžnou květinkou. One-woman show, ve které Nate Palamino v podání komičky Natalie Palamides naživo probírá humor, lásku nebo sexualitu. (Netflix)

Recenzie (2)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Dlho som nevidel tak trápny stand-up a to som mal do činenia aj so slovenským naživo, kde som si od hanby za samozvaného komika v hlave pohmkával melódiu a zapchal uši ponožkami ako Mr Bean. Toto je niečo hrozné, ďalší návod ako preraziť dno. Už aj tak nie k svetu súca Natália si na holú hruď nalepí chlpy, na ksicht dá knírek alá sedemdesiate roky, pojašene ziape, leje do seba nejakú sódu, že jej to tečie po ksichte, obchytkáva cudzie ženské na prsiach a nejakí dementi sa na tom bavia. Nakoniec sa dokonca vyzlečie, ukáže nicotné kozy veľkosť mínus F, chodím s umelým pišakom a nadáva iným ženským, že sú děfky a oni sa ďalej rehotajú. Brutálny odpad. ()

solid 

všetky recenzie používateľa

Těžko to podlě mě zařadit jen jako stand-up. Je to podle mě hodně performance art, one (wo)man divadlo, šou chcete-li. V dnešní době asi nelze čekat jak jinak než rozdělení publikum, líbí / nelíbí. A humor prostě takový bude vždy, velmi subjektivní. Mě to pobavilo, rozesmálo, je tam obrovská odvaha, nejen od Natalie, ale hlavně od publika. ()

Reklama

Reklama