Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy Ralstonová (Bethany Joy Lenzová) a jej súrodenci sú prekvapení, keď zistia, že ich otec prerobil rodinný dom na penzión. Kým sa rodina spamätáva zo šoku, ukáže sa nečakane cestovateľská kritička Bea Turner v prestrojení. Ralstonovci predstierajú, že sú hostia, aby pomohli začínajúcemu penziónu vyzerať úspešnejšie, a musia v tejto pretvárke zotrvať až do Beainho odchodu. Ďalší hosť Jake (Victor Webster) sa nečakane ubytuje tiež a medzi ním a Lucy to zaiskrí. Ako sa zbližujú, Lucy sa cíti strašne, že ho klame, no ukáže sa, že aj Jake má svoje tajomstvo... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Five Star Christmas" mal skutočne dobrý potenciál na to priniesť nový vianočný film od Hallmarku. Niečo čo sme ešte nevideli. A už minimálne za to musím tento film celkom oceniť. Posledné dni som akosi nemal moc čo o týchto filmoch povedať, nakoľko to boli stále len tie isté klasické príbehy, ktoré sme už poznali. Ako "Christmas By Starlight" alebo "Heart Of The Holiday". Tento film ale od začiatku pôsobil ako trošku iné dielko. Áno, máme tu jasnú hrdinku, máme tu jasného muža, do ktorého sa zamiluje. Ale okrem toho tu máme vianočnú rodinnú stretávku, kde deti zistia, že ich otec prerobil ich rodinný dom na "Bed & Breakfast" bez toho aby mal akékoľvek skúsenosti alebo personál. A okrem toho to vyzerá, že by sa k nim mohla prísť ubytovať aj veľmi dôležitá kritička, ktorá by mohla penziónu pridať veľké body. Takže najstaršia Lucy sa rozhodne zachrániť ich rodinný dom a do akcie zapriahne celú svoju rodinu. A výsledne majú improvizovať spokojných hostí a personál penziónu tak, aby mali dostatok času urobiť dobrý dojem. Vďaka tomu síce vieme ako to celé síce dopadne, ale súčasne sledovať jednotlivé situácie prináša veľmi slušnú dávku humoru a komických situácií. A samozrejme aj nejakej tej romantiky, vianočnej atmosféry a skvelých postáv. Film je naozaj veľmi dbore napísaný a to napriek všetkým klišé, ktoré prídu. Takto by to malo vyzerať. Filmy síce nemusia byť originálne, ale minimálne by mali zaujať niečím, čo ich urobí výnimočné. A "Five Star Christmas" to pochopili absolútne perfektne. A je to ďalší Hallmark film, ktorý môžem tohto roku odporúčať. Hodnotenie: A- ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Five star to teda nebolo, ale slušné 3 hviezdy je na tento žáner až až. Toto je zároveń dôkaz toho, že aj v tomto formáte s málo známymi hercami a lacnou predlohou sa dá pracovať tak, aby vznikla príjemná oddychovka bez horkej pachuti v ústach z trápnej amatérizmu. ()

Reklama

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Ak existuje niečo ako „skupinová chémia“ - tak tu to fungovalo. Všetci herci mali super nasadenie pre svoje postavy; Victor a Bethany sú zvlášť silné pálky – ale akonáhle boli všetci v kope spolu, zavládla akási čarovná synergia. Zatiaľ moja tohtoročná topka u Hallmarku. Inteligentne zábavné, dojímavé, hrejivé ako vianočný punč. Film, ktorý sa hodí k sviatočnej nálade. Vianoce zvyknú byť samé o sebe dosť dramatické – keď je zrazu rodina pokope, nie všetko ide hladko. Presne takáto komédia môže tomu trošku pomôcť. Tajne (a aj takto verejne) dúfam, že sa Five Star Christmas časom dostane do výberu niektorej českej alebo slovenskej tv. ()

Fanita 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najvtipnejších vianočných filmov roku 2020, v ktorom sa do pretvárky zapojí celá rodina, úžasné herecké výkony a netradičný príbeh, ktorý nebol úplne zameraný na romantickú časť príbehu, ale skôr na rodinné vzťahy. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Podľa názvu a hodnotenia som očakával komédiu s originálnym nápadom. V skutočnosti však ide o priemernú romantickú komédiu s neoriginálnou zápletkou zámeny postáv náhodnej návštevníčky penziónu Beth Thompson a "kritičky ubytovania" menom Bea Turner. Americký pozitivizmus sa tu predvádza v plnej paráde, takže romantika a emócie sršia z každej scény a každá postava má svoju romantickú "iskru". Produkcia je síce televízna, ale na veľmi dobrej úrovni. Herci nie sú žiadne hviezdy no televízii hanbu nerobia. Najzábavnejšou postavou aj herecky najoriginálnejšou je postava starého otca. 60% Milovníci romantiky si však určite 10-20% pridajú. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal vo Vancouveri a Langley (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama