Reklama

Reklama

Guru Pitka je Američan, ktorého vychovali dvaja indickí duchovní - guru Tugginmypudha a guru Satchabigknoba. Dnes sa vracia do Spojených štátov, aby začal podnikať ako osobný kouč v oblasti medziľudských vzťahov. Jeho neortodoxné metódy sú však vystavené skúške po tom, čo musí vyriešiť ľúbostné problémy a následný profesionálny pád slávneho hokejistu Darrena Roanokea, ktorého opustila manželka Prudence kvôli jeho najväčšiemu rivalovi a úhlavnému nepriateľovi, spoluhráčovi Jacquesovi Grandeovi. Ak sa mu podarí spojiť Darrena s manželkou, len tak bude mať tím šancu vyhrať Stanleyho pohár. Guru Pitka sa cíti byť presiaknutý duchovnou múdrosťou a pustí sa do práce. Vydá na svätú misiu lásky a nechtiac sa sám zamiluje do svojej krásnej zamestnávateľky Jane... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Arx 

všetky recenzie používateľa

Nepříliš povedená komedie na kterou se jde koukat jenom kvůli Jessice Albě. Bohužel vtipnost prohrává nad trapností. Některé fórky si scénáristi skutečně mohli odpustit. Tento film lze doporučit pouze skalním fandům Jessicy nebo pokud se nudíte a nevíte co s časem. V opačném případě se mu vyhněte obloukem. 50% ()

Pepinec odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud by od vás někdo vyžadoval odpověď na otázku co je to prvoplánový, povrchní a fekální humor, pusťte mu jako instruktážní video tento dokonalý příklad. Ale pozor; neříkám, že když já patřím do skupiny těch, kteří nevěřícně kroutí hlavou, jiným se to zákonitě nemusí líbit. Máte-li rádi slony... :-D ()

Reklama

demented 

všetky recenzie používateľa

Dobrá pitkovina. :) Mika Myersa mám rád, ale v Učitelovi lásky bol poväčšinou dosť mimo. Od komédií podobného rázu prepracovaný dej neočakávam, ale sled rádoby vtipných scén pozliepaných dokopy za pochodu, aby tvorili akú takú dejovú linku, nie je šťastným nápadom (hoci napr. v Austinovi alebo Waynovom svete to fungovalo :) ). Btw. pri filmoch Mika Myersa by mali dabing zakázať - očividné to bolo predovšetkým pri tomto kuse, kde dabing spoľahlivo zabil dobrých 90 percent všetkých vtipov - u niektorých filmoch majú ľudia neovládajúci angličtinu holt smolu. ()

marttaN odpad!

všetky recenzie používateľa

Neodpaduju rád, ale tohle????........Teď to jede na Nově (11.1.2011, čas 23:25) zachánila mě reklama, co to kur*a je??? Kdo na to dal peníze?? Kdo se kur*a na to dívá, to lidi v dnešním světě jsou fakt bez mozku? Ani Jessica to nezachrání. Ne že by uměla hrát, ale to její tělo.....ne........ ani hvězdu nedám ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Zabijácká nálož záměrně trapného záchodového humoru na účet importu zkomerciolizovaného indického rádobyduchovna do Ameriky, kterou zdaleka ne každý rozchodí (přítelkyně to vzdala po půl hodině, rodičům jsem to radši ani nedával). Myersovo pitvoření už je sice zoufale okoukané a postava francouzského hokejisty se sedmdesátkovou vizáží taky moc originální nebyla, naštěstí Jessica Alba se mi neokouká nikdy. Bavil jsem se a minimálně na fórek s "máš ho ve svých rukou", souboj s mopy namočenými ve chcánkách, zfetovaného sportovního komentátora nebo soulož slonů hned tak nezapomenu. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (10)

  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (viac)

Reklama

Reklama