Reklama

Reklama

Úžasný svet Myšiaka Mickeyho

(seriál)
  • Česko Báječný svět Myšáka Mickeyho (viac)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Myšiaka Mickeyho a jeho najlepších priateľov nečaká nič iné ako zábava a vzrušenie, keď sa vydávajú na svoje doteraz najväčšie dobrodružstvá, pričom čelia nástrahám a prekvapeniam divokého a bláznivého sveta, kde Disneyho kúzlo mení nemožné na možné. (Disney+)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (9)

Syroví kovboji (2020) (S01E01) 

Micke Mouse pracuje ako ranger ktorý má za úlohu dopraviť stádo syrov do bezpečia a nado všetko si ctí kódex rangera. Zlodej syrov so svojimi kumpánmi však na seba nenechá dlho čakať...animácia je pochopiteľne lepšia ako v Mickeyho začiatkoch, ale toho jódlovania tam bolo priveľa. ()

Dom zajtrajška (2020) (S01E02) 

Mickey, Donald a Googy dostanú príležitosť vyskúšať si pobyt v dome zajtraška...ktorý ponúka mnoho vymožeností, ale aj mnoho nástrah. ()

Ťažký prípad (2020) (S01E03) 

Mickey zistí že Pluto má blchy ale nedokáže ho prinútiť k tomu aby zožral tabletku aby sa ich dokázal zbaviť...opäť veľká nevyváženosť medzi peknou prvou polovicou a uponáhľanou druhou, aj keď pochod armády bĺch bol tiež vydarený. ()

Prvý deň v škole (2020) (S01E04) 

Mickey posiela svoju akváriovú rybičku prvý deň do školy, ale spomenie si na svoj prvý deň v škole a tak na ňu dáva pozor na každom kroku...taká epizóda o tom ako niektorí rodičia svojim deťom nedoprajú žiaden priestor. ()

Hlavně to nevzdát (2020) (S01E05) 

Mickey a jeho priatelia si chcú užiť párty na kolieskových korčuliach...je milé že sa seriál snaží osloviť nielen chlapcov ale aj dievčatá ale to tak trochu spôsobuje nevyváženosť epizód, najmä pri takejto nevydarenej. ()

Veľký dobrý vlk (2020) (S01E06) 

Mickey sa snaží presvedčiť vlka že nemusí jesť iné zvieratká a môže sa z neho stať dobrý vlk...o troch prasiatkach v spracovaní pre dnešné deti so vtipnou poznámkou v závere že sklamaný Mickey možno dokáže zmeniť aspoň niečo - svoju emailovú adresu...Tak čo už, 21 storočie. ()

Malý odvážny panoš (2020) (S01E07) 

Mickeymu sa tentokrát snííva že je panošom na stredovekom zámku... ()

Obyčajné rande (2020) (S01E08) 

Micke dostane nápad že svoju obyčajnú schôdzku s Minnie zmení na niečo výnimočné. Rovnaký nápad však dostane aj Minnie... ()

Trampoty v potravinách (2020) (S01E09) 

Mickey sa s priateľmi vyberie na nákup do supermarketu, ktorý sa zmení na katastrofu... ()

Reklama

Reklama