Reklama

Reklama

Epizódy(9)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (44)

ditrue 

všetky recenzie používateľa

| 90% | Jak normálně vůbec nejsem na tenhle víceméně klasický americký animační styl, tak tady mi sednul, jak ještě nikdy předtím. Příběh chytře vystavěný tak, že mě celou dobu bavilo objevovat co přijde dál a dokonce jsem si vyloženě užíval akční scény, které pořád mají neuvěřitelně daleko k tomu, co předvádí nejlepší anime seriály, ale na USA tvorbu parádní. Naprostá spokojenost. ()

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa

"It's about time!" _____________ Neskutočne našlapaná jazda, ktorá svojimi hektolitrami krvi posúva superhrdinský žáner na úplne novú úroveň, pri čom takmer úplne ignoruje všeobecne zaužívané koľaje a všetko si robí po svojom, čo je v tomto prípade obrovská výhoda! Tento seriál som si jednoducho nemohol nechať ujsť, Robert Kirkman ako autor predlohy (z ktorej som zatiaľ stihol prečítať iba prvú časť) pre mňa vždycky predstavoval záruku kvality a geniálnych zvratov (to, čo predviedol v komiksovom The Walking Dead je niečo neskutočné!)... Tá klasická americká animácia sa do tohto seriálu nesmierne hodí, Invinciblea by som si ani nedokázal predstaviť v inej podobe... Dávam 8 laserov z 10, pôvodne som si síce nebol úplne istý tými piatimi hviezdami, ale posledná epizóda ma svojou neuveriteľnou brutalitou presvedčila o tom, že inak, ako plnou palbou tento seriál ohodnotiť nemôžem... Už teraz sa nemôžem dočkať druhej série! ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dospěláckých komiksovek není nikdy dost a Invincible zkrátka šlo zfilmovat jen animovaně, jelikož to co se tam všechno děje, tak by bylo sakra drahé natočit a vyrenderovat v reálu. Určitě mám raději hrané věci typu the Boys (taky od Amazonu), ale na vlnu Invincible jsem se naladil od prvního dílu a vlivem nekompromisnosti co se týče násilí a všeho mě to dokázalo mnohokrát strhnout. Zároveň nejsem u seriálové animované tvorby úplně zvyklý na klasickou 40+ minutovou stopáž, ovšem zde to hezky sedí a nezbývá než říct jediné, kdy už sakra bude ta druhá řada?! ()

regressiv 

všetky recenzie používateľa

Po skvelých "The Boys" tu máme ďalší seriál od Amazonu podľa komiksovej predlohy, ktorý všetky superhrdinské klišé hádže do koša, či ich dokonca úplne prevracia naruby. Seriálová udalosť roka je animovaná a je plná kreslenej krvi, vnútorností a nevídanej brutality. Čím ale Invincible skutočne vyniká sú perfektné postavy, na ktorých vám proste záleží. Teším sa na ďalšie série a čakanie si asi skrátim aj komiksom. PS: Ak by sa vám počas sledovania prvého dielu zdalo, že ide len o ďalší tuctový superhrdinský príbeh, tak si počkajte na posledných 5 minút :) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Brutálna animovaná konkurencia pre The Boys, dokonca v brutálnosti The Boys aj predčiaca. Je to drsné, je to akčné, je to dramatické, je to krvavé ako sviňa, vnútornosti lietajú vzduchom. Prvá časť a potom finále zatiaľ prvej série pred Atom Eve prídavkom je niečo neskutočné, finále bolo tak unbeuberfuckinglievable, že to až pekné nie je. Prepracovať toto do live-action verzie, tak sa poseriem blahom a to možno aj doslova. Kde sa na toho hrabe akákoľvek konkurencia? ()

Galéria (133)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené