Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francúzsko Arsène Lupin
Trailer
Dráma / Krimi / Mysteriózny
Francúzsko / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Predloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrajú:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Recenzie používateľa maramashi k tomuto seriálu (6)

Lupin (2021) 

Veľmi podarený seriál netflix si pekne našliapol od nového roku. Myslel som si že to bude nejaká narýchlo poskladaná prvoplánová hlúposť ale mýlil som sa za mňa to perfektne sadlo do seba či už prostredie príbeh alebo herci. Dosť mi to pripomínalo profesorove akcie z "La casa De papel" tak to malo veľmi dobré tempo a vyžarovala z toho taká príjemná energia ktorú som celkom hľadal. Omar sy zahral rolu perfektne a týmto seriálom som si ho dosť obľúbil a dokonca aj koniec ktorý zostal taký aký zostal mi až tak nevadí a fakt na tom seriáli nemám asi čo vytknúť a aj dĺžka serálu mi vyhovuje že to není ťahavé a dlhé. Odporúčam ()

1. kapitola (2021) (S01E01) 

Pfu za mňa dosť rýchla epizóda dúfam že to nebude napchaté do piatich dielov a natlačené na seba ale za mňa celkom nádejný začiatok kvalitného príbehu. ()

2. kapitola (2021) (S01E02) 

Druhá epizóda lepšia ako prvá veľmi veľa prefíkaných trikov skoky v čase sú znesiteľné a úplne v pohode sa znášajú po celý čas si film drží svoje tempo a zbytočne neodchádza do bočných uličiek. Dúfam celý srdcom že sa to čim bližšie ku koncu nepokazí. ()

3. kapitola (2021) (S01E03) 

Pekne zohraná epizóda tempo je stále na svojej úrovni a všetko zatiaľ podľa predstáv. Omar Sy sadne na túto úlohu perfektne. Jednoznačne plný počet bodov ()

4. kapitola (2021) (S01E04) 

Čím ďalej tým viac ma ten seriál ma udivuje vyvíja sa to veľmi dobre. ()

5. kapitola (2021) (S01E05) 

Nemám slov epizóda s trošku miernejším tempom aj keď koniec trošku omrzel keďže som ho čakal trošku inak. ()

Súvisiace novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (viac)

Reklama

Reklama