Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francúzsko Arsène Lupin
Trailer 1
Dráma / Krimi / Mysteriózny
Francúzsko / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Predloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrajú:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (10)

1. kapitola (2021) (S01E01) 

Príbeh: Sny hlupákov o neskutočnom bohatstve alebo dopredu premyslený plán. Prevedenie: Konečne niečo z dielne Netflixu na čo sa dá celkom dobre pozerať. Čo má dobrú dynamiku a vo finále aj dobrý nápad. Pevne verím, že v podobnom duchu sa bude niesť celý seriál. 98% ()

2. kapitola (2021) (S01E02) 

Príbeh: Postupne sa odhaľuje tajomstvo okolo Babakarovej smrti. Výraznú úlohu v nej zohrala rodina Pellegriny. Prevedenie: Mám rád keď sa seriály dostanú do väzenského prostredia. Tu je to o to zaujímavejšie, že má Arsene opäť premyslený plán. 98% ()

3. kapitola (2021) (S01E03) 

Príbeh: Postupne sa odhaľuje zainteresovanie policajných zložiek do prípadu Babacarovej smrti a rovnako nemalý vplyv Pellegriniho na jeho zatknutí. Prevedenie: Zisťovanie pravdy od policajných funkcionárov a potom vodenie za nos detektívov je ako Z Lupinových kníh. 90% ()

4. kapitola (2021) (S01E04) 

Príbeh: Aby bolo možné usvedčiť tak veľkú rybu ako je Pellegriny musí Assane spojiť svoje sily s novinárkou, ktorá po ňom už roky ide. Prevedenie: Trocha slabšia časť. nebolo v nej nič prekvapivé ale veľmi dobre posúva príbeh. Asi kyždému muselo byť jasné že to nebude také jednoduché. 81% ()

5. kapitola (2021) (S01E05) 

Príbeh: Do Assanových hier už je zapletená aj jeho rodina, čo vyvrcholí Raulovým únosom. Javí sa to ako jediná možnosť Pellegriniho ako dostať Assana Diopa. Prevedenie: Opäť trocha slabšia časť ktorou sa posúva príbeh ale vo finále sa nejdená o žiaden prekvapivý zvrat. Malé súboje a zákulisné hry sú trocha mimo žánru. Seriál sa uberá cestou thrilleru a oveľa viac mu svedčala atmosféra prvých častí. 78% ()

6. kapitola (2021) (S02E01) 

Príbeh: Assane sa za každú cenu snaží dostať späť svojho syna. Celá naháňačka vyvrcholí súbojom v opustenom dome v Normandii. Prevedenie: Tá zábavnosť a momenty prekvapenia sú už nadobro preč od prvých častí seriálu sa nám rapídne zmenil žáner a teraz už je to iba klasický okukaný thriller ale zas na druhú stranu nie je to až také zlé. 55% ()

7. kapitola (2021) (S02E02) 

Príbeh: Assan zistí že Raul žije a za každú cenu ho musí dostať z Pellegriniho dosahu. Prevedenie: Konečne sa dostávame opäť späť na nôtu zlodeja gentlemana, a nastávajú veľmi zaujímavé a premyslené zvraty. Toto je ten dôvod prečo som seriál začal pozerať. 89% ()

8. kapitola (2021) (S02E03) 

Príbeh: Assane dostane plán ako konečne dostať Pellegriniho a nemalú úlohu v ňom zohrá jeho dcéra Juliette. Prevedenie: Zo začiatku som dielu veľmi nerozumel ale postupným odhaľovaním to začínalo dávať čoraz väčší zmysle a teraz už mi nezostáva nič iné iba sa tešiť na finálny chepter. 85% ()

9. kapitola (2021) (S02E04) 

Príbeh: Assane snuje plán na finálne položenie Pellegriniho. Najrýchlejšia cesta k tomuto cieľu je cez jeho dcéru Juliette. Prevedenie: Najskôr som dielu veľmi nerozumel, nechápal som chovanie hlavného hrdinu ale postupným odhaľovaním mi nezostáva iné iba tešiť sa na poslednú časť tejto mini série. 89% ()

10. kapitola (2021) (S02E05) 

Príbeh: Plán, ktorý má dostať Pellegriniho konečne za mreže sa postupne odhaľuje a ukazuje Assanove veľké majstrovstvo. Prevedenie: nakoniec všetky dieliky skladačky do seba zapadli a ja, ako divák som si mohol vychutnať prevedenie plánu Arsena Lupina. 95% ()

Súvisiace novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (viac)

Reklama

Reklama