Reklama

Reklama

The Nights Before Christmas

  • Kanada Once Upon a Time at Christmas 2 (pracovný názov)
všetky plagáty
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

petrik11 

všetky recenzie používateľa

Zdĺhavá a nekonečná nuda. Vrážd ani maku, ale okolo toho ukecaná nuda. Hlavní predstavitelia by nemohli hrať ani u ochotníkov, toporné nesympatické drevá. A možno to bolo len taká nenáročná paródia na celú slávnu efbíaj. Tak potom snáď. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Do mestečka sa vracajú vrahovia s prezývkami pán Santa a slečna Claus v typických kostýmoch a rozohrajú svoju hru s agentmi FBI ktorou chcú nadviazať na 30 vrážd ktoré spáchali pred 4 rokmi deň pred Vianocami...môžem iba súhlasiť s názorom že film je nekonečné dlhý a v mnohých miestach nudný, scénar nie je ničím výnimočný, herci sú naozaj najslabšou stránkou filmu (najmä mladý agent FBI pri eskorte slečny Claus v sanitke či nočný strážnik v blázinci, nad vodou to drží hádam iba Klaus) nelogické kroky miestnej polície či FBI iba podčiarknú slabý príbeh. Napriek tomu sa v ňom objaví niekoľko dobrých záberov, nimi však sú prejazdy áut zasneženou krajinou a za najlepšiu scénku možno považovať striptíz mladej slečny a to je tak trochu smutné. Nezachráni to ani scéna so sekretárkou a jej kávou v posledných dvadsiatich minútach pretože v samotnom závere už nemožno film ktorý sa čelí čas snaží byť serióznym hororom prerobiť na hororvú komédiu. Tento žáner by filmu pristal podstatne viac, vianočné horory naozaj môžem ale tento film neodporúčam. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Film navazuje na jedničku https://www.csfd.cz/film/573326-once-upon-a-time-at-christmas/komentare/ , kterou jsem neviděl tak nemůžu posoudit jestli je to lepší nebo horší. Santa Claus a Paní Clausová vyvraždí jakousi léčebnu a utečou. Mezitím si dá Santa seznam lidí, které chce zabít a jde po jedné přeživší z jedničky (pokud jsem to dobře pochopil). Jako je pravda že to je amatérské (země původu Kanada tam nelze čekat zázraky ) , ale účel to plní vražd je hodně brutalita tam je a na konci máme návaznost na další díl pokud snad vznikne. P.s. nevím v jaké prdeli se to odehrávalo, ale to v té věznici neměly ani posraný rentgen kde by zjistily jestli ty žiletky spolkla nebo ne. ()

Reklama

Reklama