Reklama

Reklama

Žiť po svojom

  • Slovensko Ticho po smrti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Einar Gilkynson (Robert Redford) žije osamelo na zanedbanom hospodárstve kdesi vo Wyomingu. Jeho spoločníkom je černošský priateľ Mitch (Morgan Freeman), ťažko poranený po napadnutí medveďom. Na ranči sa nečakane objaví Einarova nevesta Jean (Jennifer Lopezová) s vnučkou Griff (Becca Gardnerová), o ktorej existencii nemal starý muž, a rovnako ako ani dievčatko, ani poňatia. Jean pred rokmi zavinila autonehodu, pri ktorej zomrel Einarov milovaný syn. A muž sa s tragédiou nedokázal dodnes vyrovnať. Jean hľadá u svokra azyl pred svojím surovým druhom Garym (Damian Lewis), ale cíti že nie je vítaným hosťom. Einar sa postupne však s dievčatkom zbližuje a pod jemným tlakom múdreho Mitcha znova získa chuť do života. Situácia sa skomplikuje, keď sa v blízkom mestečku objaví neodbytný Gary... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (323)

novoten 

všetky recenzie používateľa

Jakkoli celý život říkám, že Jennifer Lopez nemusím, je tu jedna výjimka. Může za ni severský mág Lasse a na míru šitá role odhodlané matky, která nejde pro radikální čin daleko. K tomu zatrpklý Redford, věčně moudrý Freeman a rozněžňující soundtrack Christophera Younga v pravé americké divočině - a žánr návratů ke kořenům nemohl dostat lepší injekci než promluvy hašteřící se dvojky staroušů. A teď mě omluvte, mám neodbytnou touhu jít za medvědem.. ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Klidný film z klidné hezké přírody o klidných hezkých (duševně) lidech, který nepřináší vůbec nic nového. Jen si tak klidně plyne a vše nakonec klidně vyřeší. Aneb obvyklá šablona kterak padlá dcera se vrátila do rodného kraje a našla zde klid a mír. Takže klidných 50%. Jen ke konci dá Robert Redfort na chvíli vzpomenout proč za svuj život zaslouženě hrál množství drsných správných mužů. ()

Reklama

RHK 

všetky recenzie používateľa

Opět výborný snímek Lasse Hallströma, s Redfordem, Freemanem a Lopezovou. Krásný příběh o zatrpklém rančerovi, který žije po smrti syna jen s přítelem potrhaným od medvěda, a jeho ubrblanou zášť k nespravedlivému světu postupně změní až nevítaný příjezd snachy s dosud nepoznanou vnučkou. Není to tentokrát až tak silná story jako Pravidla moštárny nebo Čokoláda, ale přesto potěší - např. vývojem postav, nebo scénami s medvědem. Trailer: http://www.csfd.cz/film/92358-zit-po-svem-unfinished-life-an/videa/ ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Deborah Lurie a Christopher Young: 1. Main Title ,2. The Bear Is Back ,3. Photos of Dad ,4. Einar's Bike Ride ,5. Visiting Griffin/A Lonely Evening ,6. Honey ,7. Mitch Visits the Bear ,8. Leaving Gary ,9. Jean's Arrival ,10. Driving with Crane ,11. Ride to the Gravesite ,12. Lost in Thought ,13. The Night Griffin Died ,14. Trying to Forgive ,15. Driving Lesson ,16. Einar Takes Action ,17. Breaking and Entering ,18. At the Hospital/Forgiveness ,19. Gary on the Bus ,20. Einar's Story ,21. Sneaking Out ,22. A Long Awaited Freedom ,23. Mitch's Dream/End Title , ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

V případě tohoto filmu nezní otázka, zda je dobrý, nebo špatný. V tomto vzácném případě zní otázka "Můžu dát filmu, ve kterém (konečně!) Jen Lopez předvedla, že umí hrát, špatné hodnocení?" A na tohle je myslím jednoduchá odpověď. Ne. Navíc, pokud se Jen může opírat o dvě herecké legendy, kterými Morgan Freeman a Robert Redford bezpochyby jsou, tak snad nikdo nemůže být nějak výrazně zklamán. Krásných 80 %. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (10)

  • I když se Žít po svém odehrává na rančích ve Wyomingu v USA, natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie. (imro)
  • 30-milionové, hvězdně obsazené drama vydělalo během prvních třech dnů promítání (9. – 11. 9. 2005) rovný milion ve 139 kinech. Celkový obrat v USA se vyšplhal na 8,5 milionu dolarů. (imro)
  • Scénář vznikl podle stejnojmenné knihy Marka Spragga, která v době příprav filmu nebyla ještě publikovaná. (imro)

Reklama

Reklama