Reklama

Reklama

Totálně pod kontrolou

(festivalový názov)
  • USA Totally Under Control (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Oscarový dokumentarista Alex Gibney podává naléhavé svědectví o fatálním selhání americké vlády tváří tvář nemoci covid-19. Jeho strhující dokumentární sonda shromažďuje šokující důkazy o nekompetentnosti, korupci a neochotě následovat postup doporučený odborníky. Zároveň je ostrou obžalobou administrativy bývalého prezidenta Donalda Trumpa, kterého Gibney vnímá jako hlavního viníka toho, že stovky tisíc Američanů zemřely a miliony dalších přišly o práci. (Febiofest)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikto nemôže spochybniť to, že tu ten vírus bol, je, bude a že ľudia naň doplácali, doplácajú a budú doplácať v prípade poškodeného zdravia či stratou toho najcennejšieho. Toto je bez pochýb - holý fakt. Problém je ale v tom, že len sťažka sa verí informáciám, že si nejaký dement vo Wuchane spravil polievku z netopiera a raketovo spustil kolobeh udalostí, ktoré kompletne paralyzovali celý svet. Odstupom času, navyše vychádzajú na povrch informácie o korupcii na najvyšších miestach v Bruseli, za ktorými stála nie len Von der Leyenová, ale aj Mengelove dvojičky dnešnej doby: Fauci spolu s Gatesom. Ale tak, keď sme ovce, tak sa teda dajme pichať, veď čo tam potom, že rôzne vakcíny bolo treba testovať roky kvôli vedľajším účinkom, TÁTO je 100% účinná, nič Vám nehrozí, akurát sa musíte dať 4 krát očkovať, aby ste boli občanom prvej kategórie, dať si rúško ako pre zváračov, a keď budete potom náhodou aj tak po šiesty krát pozitívny, bude to Vaša chyba, lebo ste MÁLO VERILI :D  ... Jebnutí ste! Nič iné si nezaslúžite! ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Politika versus věda na příkladě USA, s Trumpovou administrativou a dealování s pandemickou krizí. Počkal bych si raději na shrnutí po jejím skončení, dává ale smysl jako další titul teď těsně před prezidentskou volbou, ve snaze probrat víc lidí a odebrat ulhanýho klauna z úřadu. ()

Reklama

Reklama

Reklama