Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespútané príšery

  • Slovensko Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (viac)
Trailer

Tentokrát sa protivníkom kamarátov stane maskovaný zločinec, ktorý proti nim poštve obyvateľov mesta a naviac oživí najrôznejšie monštrá a duchov. Fred, Daphne, Velma, Shaggy a Scooby majú veľký problém, nielenže na nich útočí hlásateľka, televízia, ale aj všetci zločinci v podobe duchov, ktorých kedysi pochytali. Shaggy a Scooby sa musia činiť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (178)

BLOKBASTER (Martin Pomothy)

"Gosnell nemôže za to, aká nesúrodá zmes nezábavného klišé-balastu sa z druhého Scooby-Doo-ho vykľula. Môžu za to postrodukčné machinácie, na ktoré bolo evidentne veľmi málo času. Zostal priestor iba na to, aby sa rýchlo zlepilo niečo s dĺžkou celovečerného filmu a aby sa pritom uprednostnili…"

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Je to opravdu smutné, když musím konstatovat, že obsah tu dokonale zmizel a byl nahrazen jen laškováním v útrobách počítačů. Veškeré zapamatovatelné scény buď vycházejí z vynalézavosti animátorů (dvojice kostlivců, animace černého rytíře, částečně i animace Scoobyho) nebo Gosnellova akčního ducha …"

Filmweb.cz (Petr Trella)

"Docela by mě totiž zajímalo, jak je možné, že když v nějakém filmu přijde postava do klubu a začne tancovat, tak se najednou všichni přidají a vyšvihnou povedenou taneční sestavu, samozřejmě bez toho, že by se někdy předtím již viděli. To samé platí o historických událostech, o kterých se ve filmu…" viac

Kinema.sk (Michal Korec)

"Najväčšou chybou pokračovania je, že sa všetci zúčastnení s Warner Bros. na čele uspokojili už od začiatku s nálepkou sequelu. Tejto skutočnosti zodpovedá čas vydania filmu (koniec marca a nie jún ako v prípade prvého dielu), slabšia propagácia a najmä tím zodpovedný za film resp. najmä za scenár a…" viac

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Scooby-Doo 2 přinese pobavení především odrostlejším dětem, toužícím po něčem stále trochu pohádkovém, ale přece jen již akčnějším. O rodinný film nejde, ani teenageři se nezhlédnou v milostné romanci Patrika a Velmy. Ve filmu se mnohdy něco děje jen proto, aby bylo možno zdůvodnit příval dalších a…"

Reklama

Reklama