Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespútané príšery

  • Slovensko Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (viac)
Trailer

Tentokrát sa protivníkom kamarátov stane maskovaný zločinec, ktorý proti nim poštve obyvateľov mesta a naviac oživí najrôznejšie monštrá a duchov. Fred, Daphne, Velma, Shaggy a Scooby majú veľký problém, nielenže na nich útočí hlásateľka, televízia, ale aj všetci zločinci v podobe duchov, ktorých kedysi pochytali. Shaggy a Scooby sa musia činiť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

jhr 

všetky recenzie používateľa

Je to o něco horší než první díl, ale mě to pobavilo dostatečně a musím říct, že jako film pro odreagování je to docela dobrá volba.  Není to ani trochu trapné, jen je občas potřeba nehrát si pořádat na dospělého, a umět se trochu odvázat, a neřešit nepodstatné detail, které tomu to filmu snad každý odpustí. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Keďže to porovnávam s niektorými vydarenými kreslenými dielmi, je ľahké to ohodnotiť priemerne, pretože vidím ten premrhaný potenciál. Scooby nemusel byť iba debilný pes v strašne krikľavom svete, ale ozajstný lovca záhad, prípad mohol byť oveľa lepší. Cieľovku to asi uspokojí, ale pre ostatných je jedno pozretie viac než dosť. ()

Reklama

hodnaduse 

všetky recenzie používateľa

jasných 5 hvězd kdokoli kdo dá *odpad* postrádá jakoukoli soudnost a radost ze života (je mi Vás líto) (kevspa by se mělo přestat dívat na tarantinovky tohle je opravdový kulturní zážitek) (blizzard at si uvědomí že se tímto stává větším monstrem než je Cukrový Vatovec)........ a nezapomente, image je nade vše!!! ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Úplne základný problém tohto filmu je v nepochopení kreslenej predlohy - resp. v nepochopení jej atmosféry a čara. Príklad: efekty a štylizácia filmu je krásna, ale sakramentsky nevhodná a vôbec neladí s pôvodným seriálom. Osobne sa mi nepáči, že hlavní hrdinovia sú profesionálni mysteriózni detektívi, nepáči sa mi, že tam sú digitálni duchovia, nepáči sa mi, že film má tak "hororovú" atmosféru, že aj kreslený seriál zo 60s by ho pretromfol. A pritom to malo tak skvelé herecké obsadenie!!! Takže 40%, hlavne za Sarah ... ()

faana21 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Pro zpříjemnění vaší cesty můžete na vyklápěcích obrazovkách sledovat film Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery; zvuk k filmu naladíte na kanále číslo osm." Panečku, zpříjemnění 4 hodinové cesty busem napříč Vysočinou si představuju asi o 100 % odlišněji. A tak mě napadá: Co je přínosnější, sledovat 90 minut čistokrevný odpad anebo 90 minut čučet na kopec hnoje? Volím hnůj - sice smrdí, ale má alespoň nějaký přínos. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (13)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy drží Shagy (Matthew Lillard) se Scoobym provazy, jejich konce mění délku. V jednom ze záběru má zároveň provaz Shagy omotaný kolem ruky a hned v dalším nikoliv. (MIG29)
  • Hned několikrát se stane, že postavy se ušpiní, avšak chvíli na to jsou opět čisté. (MIG29)
  • Když Záhady s. r. o. odjíždějí ze staré školní klubovny před Kapitánem Cutlerem, v jedné scéně se do zadních dveří dodávky zarazí šipky s řetězy, ale v další scéně už dodávka odjíždí bez nich. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama