Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutočný príbeh zo začiatku 19. storočia zachytáva úsek zo života mladého farára Josepha Mohra, autora najznámejšej vianočnej piesne na celom svete - Tichá noc, svätá noc. oseph Mohr prichádza práve v čase politických nepokojov do horskej dedinky Oberndorf, kde sa ako pomocný farár snaží spolu s miestnym učiteľom pomôcť chudobným deťom... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Cakal som povodne viac o tej piesni samotnej, nie az na zaver 5 minut ;o) - ale nakoniec to bolo oukej takto, clovek by inak nechapal to pozadie a kontext. Nie je to ani "preplacnute" ani "prehnane", len je tazko cloveku neznalemu vnorit sa do inych vod. Zijeme v Alpach dlhodobo, takze o tom daco vieme. 4* v pohode, ale treba to vidiet az uplne do konca, lebo inak to bolo tak na 3* - poslednych 15 min vycarilo stvrtu *. ()

Hedka 

všetky recenzie používateľa

Nie, na maximum to nie je. Niektoré scény sa mi zdali nedôveryhodné, niektoré aj nevhodné... Váham medzi tri a štyri... ()

Reklama

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavá sonda do drsného života obyvateľov chudobnej dediny Oberndorf, ktorá sa stala kolískou najznámejšej vianočnej piesne. Našťastie sa človek nedočká žiadneho sladko - naivného príbehu. Miestami mi scenár pripadal trochu preplácaný, avšak dostatočne to vyvážil humor a nadhľad a taktiež skvelý Tobias Moretti, na ktorého je radosť pozerať. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama