Reklama

Reklama

Recenzie (5)

hallelluja 

všetky recenzie používateľa

Lacné a filmovo veľmi slabé. Akoby z lepšieho péčka vystrihli všetky tie časti, ktoré z nich robia filmy pre dospelých. Mojich subjektívnych 5 hviezd dostáva Street Cleaner a jeho Better the Devil You Know prekvapivo použitý v soundtracku. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Charlie Steeds je šikovný; aj s malým rozpočtom vyzerajú jeho filmy na úrovni, no dole ho zvyčajne ťahá casting slabých, neskúsených hercov. Ale som rád, že má aspoň širší hororový záber a nezahrabal sa v jedinom subžánri. Tento upírsky kúsok zrejme ocení málokto, pretože to jednak nie je moderné a druhak ani moc hororové. Ono je to taká naivná kombinácia 70tkových snových upírčin a 80tkových neónových béčok, s adekvátne vyfarbeným vizuálom a elektronickým soundtrackom. Mňa to ale vtiahlo, niekedy mi stačí málo. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Keď som sa dostal k "Vampire Virus" tak som mal trošku obavy ako to dopadne. Popis na IMDB nepôsobil najzaujímavejšie a rovnako to vyzeralo aj s ratingom. No bol som zvedavý, ako to celé na konci dopadne a jediné čo som dúfal bolo, že sa nedočkám niečoho ďalšieho ako bolo "Party Bus To Hell". Plus vydať v roku 2020 film, ktorý má v sebe slovíčko "Virus" ... chápete asi kam tým mierim. No pravda je taká, že ma to bavilo oveľa viac, než som čakal a film sa nesnaží pôsobiť ako klasický horor. Napríklad keď sa prvýkrát stretneme v klube s Izabellou (Jéssica Alonso), pôsobí veľmi záhadne a mysteriózne. A to sa mi aj celkom páčilo. A Natalie Martins síce pôsobí trošku zmätene v niektorých scénkach, nemohol by som jej výkon ohodnotiť ako zlý. Film má aj pár zaujímavejších momentiek, no vyslovene to najviac dotvára ten neónový farebný vizuál a ten skvelý soundtrack. Jednotlivé scénky sú natočené celkom slušne a film nepôsobí ako dielo úplneho amatéra. Pôsbobí to, že Charlie Steeds vedel čo má robiť a jednotlivým scénkam dal aj celkom charakter a zmysel. No občas si vôbec nedal pozor na detaily, ktoré to ťahajú dole. Už v úvodnej časti v Rumunsku by som mohol povedať, že sa niečo nepodarilo. S doktorom sú dvaja ozbrojení muži, no keď ho napadne blonďavá upírska pacientka tak sa niekde vyparili. Akoby tam nikdy neboli. Niektoré scénky pôsobia pre malý rozpočet trošku viac fejkovo a potom nechápem tiež prečo môže Jessica chodiť po svetle vonku, ale keď je vnútri tak si potrebuje zastrieť rolety. A potom sú tu aj jej tri kamošky, ktoré sú vo filme absolútne zbytočné. Ale na to, že som na začiatku dúfal, že to nebude odpadový film sa z toho nakoniec ukázalo celkom pozerateľné béčko. Znovu by som si to asi nepozrel, ale počas tých 80 minút som sa reálne nenudil. A to je celkom výkon. Čo sa hororov týka, už som mal možnosť vidieť oveľa horšie záležitosti. Ale platí, že podľa mňa toto veľa ľudí neocení. A mali by pravdu, keby to označili za zlý film. Ale ja som sa bavil. A to mi stačí. Hodnotenie: C+ ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Slabý pokus o upírsky horor, kde sa mieša užitočné s tým neužitočným. Občas mi to prišlo až príliš vyumelkované a nasilu cool, čo podporoval aj new retro wave hudobný podmaz, ktorý je tu zrejme jedným z mála plusov. Málo akcie, málo klasických upírskych korenín. ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Tak to je tunel plný odfláknutých chybových detailů,které mě většinu filmu sr..y. Menší rozpočet zřejmě udělal své a herecky to skřípalo. I tak průměr si zaslouží. ()

Reklama

Reklama