Reklama

Reklama

Death Ranch

Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Brandon se setkává se starším bratrem Clarencem a sestrou Angelou. Na noc se ukryjí v polorozpadlé stodole uprostřed lesů. Brandon v noci uslyší ženský křik, a tak se vydává za zvukem. Objeví členy KKK, kteří se u ohně s křížem chystají setnout mladou černošku. Brandon si zahraje na hrdinu a tím přivede sebe i sourozence do smrtelného nebezpečí. A protože je pablb, připraví se hloupě o zapalovač a při dalším hraní na hrdinu utrpí bolestivá zranění. Černá splatter komedie vcelku pobaví, snad jen je tu chvílemi až příliš žvanění na tak milosrdně krátkou stopáž. Netušil jsem ovšem, že lze někomu vykousnout celé oko... Jak plakát napovídá, hlavními postavami jsou černoši, což by pro případné rasisty mělo být dostatečné varování, aby se na film nedívali. Jinak skvělá hudba! No a krve je poměrně dost a dojde na střeva ven, což se počítá. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Tak bohužel, nebavilo mě to. Blaxploitationů moc nevzniká a tenhle za moc nestál. Charlie Steeds je podprůměrný režisér, jeho Escape from Cannibal farm považuji za jeden z největších braků poslední doby a na Death Ranch si zítra už nevzpomenu. Je to levný, má to pomalejší rozjezd a ikdyž se to "rozjede", tak to za moc nestojí. Krev tu stříká, ale vyloženě k zajímavému Gore nedochází, doufal jsem, že to bude aspoň vtipné, ale je to spíš nuda. Vrcholem je přestřelka, kde lítají třísky a prach, ale mrtvoly nepadají :D Hodně levný béčko-céčko, kterému chybí nadhled jako Kulkám Spravedlnosti. 3/10. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Steeds je mladý, všestranný hororový tvorca, ktorý v rámci svojej lacnejšej agendy zvláda točiť viac než iní a povedal by som, že so svojim rastúcim záberom rastie aj filmársky. Ale aj v tomto grindhouse blaxploitation kúsku je jeho drzý & drsný rukopis jasný, ako aj to, že žiadny Tarantino či Rodriquez z neho nikdy nebude. Mňa to ale bavilo; béčková, nekorektná, neučesaná, krvavá jazda, ktorá napriek svojim očividným nedostatkom predvádza práve to, čo chce a nehrá sa na nič viac. ()

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

Slušná likvidace lidožravých KKK. Gore scény buď znechutí nebo pobaví. Já se nasmál tedy dost... Je libo černé pečené koule? :))) ()

chad 

všetky recenzie používateľa

Traja potmavší súrodenci utekajúc pred zákonom sa uchýlia na opustenú farmu v blízkosti ktorej ,,schôdzuje’’ K-K-K...Netrvá dlho a spustí sa uragán krviprelievania, znásilňovania a mučenia a vy nebudete vedieť komu máte fandiť. Brutálna nekorektnosť s občasným zábleskom humoru. Od pána Steedsa som sa pokúsil vidieť všetky filmy, no toto je len druhý, ktorý som dokázal dopozerať a zrejme aj najlepší. 50%. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama