Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miestne roľnícke družstvo usporiadalo zájazd do Talianska, na ktorom sa zúčastnili aj Škopkovci. Vydali sa tam na pozvanie talianskeho poľnohospodárskeho družstva, zamestnanci ktorého sa na oplátku chystajú navštíviť Hoštice. Okrem pamiatok sa cieľom zájazdu stala aj exkurzia moderného talianskeho kravína. Po návrate domov čaká Hoštice a jeho obyvateľov „veľké približovanie sa Európe“ - zvelebiť zanedbanú dedinu plánujú vybudovaním nudistickej pláže. Ako to však obyčajne býva, talianska delegácia sa objaví v najmenej vhodnej chvíli. Napodiv sa im zanedbané hospodárstvo družstva natoľko zapáči, že navrhnú uchovať ho ako skanzen... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (664)

kiddo 

všetky recenzie používateľa

Troška točil hodnejm srdíčkatejm lidičkám svou typickou buranskou řachandu pro nevinné zasmání, a nějak mu z toho nechtěně vylezla generační výpověď o všeurčujícím českém komplexu méněcennosti, která éru svého vzniku zachycuje s podobnou kousavou přesností jako Chytilové Dědictví. Omylem geniální. Se děsím, jakou neplánovanou satiru za deset let vykoukám z Babovřesků. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Treti dil uz sice neni tak nabusena sranda jako prvni dva, nicmene porad se jedna o perfektni komedii a dustojne zakonceni trilogie. Akorat mi prislo, ze z ty Italie slo vytezit vic. Jinak opet vse pri starym, stejny obsazeni, takze dokonaly, perfektni hlasky a super vtipy. Navic tu je i par nahejch zenskejch. Lepsi 4*. ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Jedna velmi dobrá závěrečná scéna a závěrečný monolog na posraném dvorku ještě nedělají dobrý film. Než se prokoušeme k oné alegorii čecháčkovství, musíme přetrpět italskou dovolenou všech zúčastněných včetně přepadu a únosu, logicky zcela nesmyslně postavenou tvorbu nuda pláže a kdovíproč i nuda přehlídky, to vše ve skoro dvou hodinách. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

"Tak si aspoň řeknu vybraný slova po M, ne?? Myslivec myslí, že mydlář mydlí myš mejdlem, hlemýžď se smýká po mýtině, vymykati, zamykati, máš tam někde samici??" Jeden z mála světlých a úsměvných momentů v třetím dobrodružství z bláznivých Hoštic, kde se trochu přitvrdilo a půlka lidí tu běhá nahá. Bohužel s oblečením šla dolů i kvalita a celková zábavnost série. ()

topi 

všetky recenzie používateľa

Poslední Troškův film, na kterej se dalo koukat a pobavit se. Pořád se jedná o stejnou zábavu, jako u předchozích dvou dílů, s porevolučním nádechem, kde se atmosféra oné doby perfektně promítla a ukázala cestu, jakou se snad všichni lidé tenkrát chtěli dát, zkrátka každej měl vidinu, že se po krachu komunistické strany všechno rychle zlepší a budeme si žít jako na západě. Jenže čas nejlíp ukázal, kam jsme se dostali. Závěrečná řeč Růžičkové je jasným důkazem, jak si každej představoval, že se vše rychle změní a budeme se mít všichni výborně. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (48)

  • Ačkoliv Kelišová (Marie Švecová) celkem humorně omylem označila Itálii za konfliktní oblast často ukazovanou v televizi (tím myslela Irácko-Íránskou válku, která probíhala v letech 1980–1988), ve skutečnosti i Itálie měla v nedávné minulosti své divočejší časy. Mezi roky 1969–1984 probíhala v Itálii tzv. olověná léta, která byla provázena teroristickými útoky pravicových i levicových skupin, velkým politickým napětím, ve kterém figurovala mafie i tajné služby. (Nick321)
  • Scény, kdy se Škopkovi a Konopníkovi dočasně přestěhují na půdu, se měly odehrávat v noci (na faře i v kempu u řeky je tma), ale okénkem ve štítu je zřetelně vidět jasné sluneční světlo. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené